Fyll ut skjemaet nedenfor for å registrere ditt medlemskap i Stormkast - Bergen Frisbeeklubb

Lurer du på noe? Les også lenger ned på siden her eller ta kontakt på styret@stormkast.no

Fyll ut


 

Spillerlisens koster 200 kroner (Les mer)

  • Kontonummer for betaling av medlemsavgift er 1503.44.63317
  • Vipps søk opp Stormkast (vipps nr 508355) og velg korrekt 'produkt'


Skriv inn svaret på oppgaven du ser på bildet

Felt merket med * er obligatorisk.


Detaljer

Klubbmedlemskap

Gjennom klubbmedlemskap er du med å støtter arbeidet for å vedlikeholde eksisterende baner og å bygge ut nye.
Du får også tilgang til klubbmesterskap, innetrening om vinteren, mulighet til å kjøpe rimelige klubbdisker, rett til å kalle deg en stormkaster, bagtag challenge, teknikk-"temakvelder" på banen i sesongen, handle på webshop og om alt går bra tilgang på egen ultimategruppe i løpet av sesongen!

Ønsker du å delta på NM eller norgescup er det krav om å være medlem i en klubb (samt å ha spillerlisens).

Norsk spillerlisens med forsikring (NAIF lisens)

For å spille i norgescup eller norgesmesterskap er det påkrevd med lisens fra norske forbundet. Denne inneholder også en forsikring som gjelder under all organisert trening og konkurranser. Lisens må løses kjennom klubben du er medlem av.

Om du velger medlemskap med spillerlisensen vil Stormkast betale lisensen din innen 4 uker etter at vi har fått registrert inn betalingen din. Når den er betalt vil Stormkast sende en bekreftelse til deg. Dersom du ikke får bekreftelsen innen 4 uker må du selv etterspørre denne hos klubben.
Til syvende sist er det du som er ansvarlig for at du har en gyldig lisens når du starter konkurranser der slik er påkrevd.

Velger du medlemskap uten spillerlisens kan du senere kontakte klubben for å få utskrevet lisens. Lisensen koster kr 200 og du må da selv betale dette. Det kan ta opp til 4 uker fra du henvender deg til klubben til lisens blir utskrevet.

Les meir om lisensordningen på forbundet sine sider

PDGA-medlemskap

PDGA medlemskap er personlig og noe du selv må bestille direkte fra PDGA. Det er ikke krav om å være medlem av PDGA for å delta på vanlige norske konkurranser selv om desse er PDGA sanksjonert. Det er vanlig å benytte PDGA rating som kvalifiseringsgrunnlag på turneringer og for å 'bygge' denne må du være medlem av PDGA.

PDGA medlemskap kan du registrere her