Endelig var våren på plass og med da også mange nye og gamle kastere.  31 stykk tok turen, men "den gamle" var som vanlig best ...

Det gode været lokket fram både nye spillere og spillere som en ikke har sett på lenge.  Mange gode resultater og veldig gøy at mange av de nye spillerene i klubben begynner å vise igjen høyt oppe på resultatlista.

Men sjølv om ungdommen begynner å yppe seg var gamle far best i dag.  Terje Rørmark hadde 9 birdies og kom inn på -6 (50).   Vinneren fra siste veke, Petter Alfsen, hadde også 9 birdies, men en ekstra boogie så totalen blei 51 og andreplass.  Håvard Frøysa tok tredjeplassen med -4 (50).

Terje vant og birdiecupen med sine 9 birdier som gav 126 poeng.  Petter  og Erlend Johnsen hadde også 9 birdier, men fekk dei på hol som mange andre og fekk birdie på, så dei fekk 'bare' 70 poeng og ikke plass på birdiepallen.

Stein Ødegård tok andreplass på birdiecupen med 89 poeng (6 birdier), mens Håvard Eggestøl tok tredje med 79 poeng (8 birdies).

Hull 10 ("Ned i dumpa") var også denne veka det enkleste hullet med et snitt på 2.5 (par er 3).  Mandodvergbjørka og Langs kirken (hull 6 og 17) var vanskeligst med et snitt på 0.968 over par.

Ned i dumpa hadde flest birdier med 17 stk, mens ingen hadde birdie på hull 8 (dobbel mando) og hull 17 (Langs kirken). 

 

Fulle resultater finner du her

 

Det er tidlig i sammendraget enda, men:

Sammenlagt etter 2 runder (den beste teller):  Terje Rørmark og Petter Alfsen - begge med 50 poeng.