Innholdsrik runde i kveld med forhold som var langt fra de beste etter en godeværesperiode.   Men Ace på hull 16 blei det

Pga flom måtte en spele 'gamle' hol 17, ettersom vanlig tee stod under vann.  Så utkastet blei flyttet opp på grusveien, men hullet blei ikkje særlig mykje lettere av den grunn, snittet sank bare med 0.2 i forhold til sist runde.

Været har jo vært glimrende siste dagene, men i dag begynnte det å regne 45 minutter før runden.  Regnet var litt av og på, men vinden var stort sett plagsom heile veien.  Den skiftet retning og styrke stadig, og gjorde putting heller utfordrende og senket nok snitt scoren en god del

Petter Alfsen var igjen best med en runde på par (56).  Olav Breistein kom ett kast bak, mens Stein Ødeård, Erlend Johnsen og Roar Gjøsæter var to kast bak der igjen på delt tredjeplass.

Dagens godkast stod Håvard Frøyse for, med en pen hole-in-one på hull 16, Ut av dalen.  Dagens nesten godkast som ble kattastrofe stod Luis for på hull 14 (Olga Marie Mikalsen);  Ace run som trillet hele veien ned og langt ut i OB...

Som vanlig var hull 10 (ned i dumpen) enkleste hullet med et snitt på 0.3 under par. Det var eneste hullet som spelte under par i dag.  Hull 6 (mandodvergbjørka) hadde høyest snitt, 1.2 over par.

Det var birdier på alle hull untatt 11 (lekeplassen), 15 (over dalen) og 17 (langs kirken).

Comeback boy Kjetil Gryt tok birdiecupen med 120 poeng vha 4 birdier.  Olav Breistein hadde flest birdier med 6, men 'bare' 113 poeng, noe som gir andreplass.  Viljar Rolfsen tok tredje med 102 poeng(5 birdier).

CTP-grisen var på hol 2 i kveld og den tok Olav Breistein.

 

Fulle resultater finner du her

 

Videre  er endelig de første Stormtaggene delt ut og forhåpentligvis kan du følge endringer på status der på Stormtag facebookgruppen.   Videre er egen spesialtag til lederen av stormcup delt ut, og det finnes en CTP-tag som enda ikke er ute.

 

Sammenlagt etter 3 runder (2 beste teller):  Petter Alfsen - med 100 poeng (perfekt score)