19 kastere tok turen til Lynghaugparken i kveld og fikk kastet frisbee i stort sett pent vær.

På grunn av en skadet hjort var det flere grupper som var i kontakt med viltnemda i dag. Det var en liten stund usikkert om vi fikk lov til å kaste i området rundt duekleiven, men det var bare en liten stund. Vi håper hjorten har det bra.

En som har det bra er Erlend Johnsen som var best i dag med en runde på -4 (52). Ett kast bak var Petter Alfsen og Roar Gjøsæter, mens Christer Ellenberger og Atle Svandal var to kast bak. 

Hull 10 var i dag igjen det letteste med et snitt på 0.6 kast under par. Hull 18 ble også i snitt spilt under par med 0.2 kast. Hull 8 var dagens vanskeligste med 1 kast over par i snitt. Det var også det eneste hullet det ikke var birdie på. Noe som fort kunne endret seg om Roar hadde prøvd å sette en langputt. Han la seg i stedet opp for par.

Birdiecupen ble vunnet av Petter med 5 birdies, hvor to kom på hull som ingen andre hadde birdie på (3 og 17). Roar og Erlend kom på henholdsvis andre- og tredjeplass med 6 birdies hver.

CTP-grisen var på hull 10 i dag og Christian Wilde kunne innkassere småpene 120 kr. Etter runden florerte det med noen gode- og flere mindre gode forslag til hva pengene kunne brukes til.

Acepotten gjorde comeback i dag, og det viser seg at den er kommet opp i svimlende 498 kr. Noen har altså betalt 2 kr. for lite en gang... Reglene for acepott er enkle; du betaler 10 kr. FØR runden. Får du ace den aktuelle runden får du utbetalt 75% av acepotten. Er det flere som får ace og har betalt deles de 75% på de det gjelder. 

Fulle resultat finner du her

Det var noe rullering på Stormtaggene i dag. Registrer hvilken du har på Stormtag sin side på Facebook.

Etter 4 runder leder fortsatt Petter Alfsen Stormcup sammenlagt med 100 poeng.