Ett stykk Lynghaugpark badet i sol ble en fin avslutning på frigjøringsdagen 8. mai.

Sammen med godværet kom det også folk som ville kaste frisbee, faktisk ganske mange folk som ville kaste frisbee! Vi var 26 "organiserte" og omtrent like mange uorganiserte. Uansett virket det som det var fin flyt i feltet og siste gruppe var inne til noenlunde vanlig tid. 

Petter Alfsen var igjen å finne på toppen av seierspallen med en fin runde på 51 kast (-5). Tett bak fulgte Anders Haugen med 52 kast (-4), mens Olav H. Breistein og Atle Svandal delte tredjeplassen med 53 kast (-3).

Hull 10 var lettest i dag med et gjennomsnitt på 0.3 kast under par. Hull 1, 2 og 9 ble spilt 0.2 kast under par, mens hull 4 og 18 ble spilt på par.

Erlend Johnsen tok seieren i birdiecupen med 6 birdies, hvorav han var alene med birdie på hull 6 og 8. Håvard Frøysa kom på andreplass med 5 birdies mens Olav Eggestøl tok tredjeplassen med 3 birdies hvor han var alene med birdie på hull 5. På hull 5 var det forøvrig flere eagles (2) enn birdies i dag. Olav H. Breistein hadde 7 birdies men på "lettere" hull. Kun hull 15 ble spilt uten birdie i dag.

Kjetil Åbø kunne glise bredt etter å ha tatt CTP'en på hull 10 og notere seg 50 kr. rikere. 

Heller ingen ace i dag, men som nevnt to eagles på hull 4, denne gang ved Petter Alfsen og Håvard Frøysa.

Fulle resultat finner du her.

Atle Svandal overtok Stormtag #1 i dag. Registrer andre bytter på Facebook.

Etter seks runder er det fortsatt den glade sørlending Petter Alfsen på topp med "perfect score" 150 poeng.