Nok en nydelig dag gjorde at 30 kastere tok turen til Lynghaugparken for å kaste frisbee. 

Av disse 30 var det til slutt to glade menn som kunne konstantere at de hadde delt seieren. Stormkasterne Håvard G. Frøysa og Christer Ellenberger endte til slutt opp med 53 kast (-3). Roar Gjøsæter kom på andreplass med 54 kast (-2) og Petter Alfsen tok tredjeplassen med 55 kast (-1).

Ikke nok med at Christer var nr. 1 på resultatlisten, han klarte også hull 1 på ett kast og etter runden fikk han Stormtag #1. Trippel lykke der altså.

Hull 10 var igjen det letteste med et gjennomsnitt på 0.5 kast under par. Hull 1 ble spilt 0.3 under par, hull 9 0.2- og hull 4 ble spilt 0.1 kast under par.

Håvard Eggestøl tok seieren i birdiecupen med 5 birdies, hvor han var den eneste med birdie på hull 17. Flaktveitingen Rune Krogh Nøstdal kom på andreplass med 4 birdies, hvorav han var alene om å ha birdie på hull 5. Roar tok tredjeplassen med 3 birdies. Henviser til fanen "Scores birdiecup" på resultatlisten for forklaring på hvordan poengene deles ut. 

Det ble eagle i dag og! Tore Andre Rongved stod for den på hull 5.

Hvem som tok CTP'en er foreløpig ukjent på grunn av vått papir i grisen. For utenforstående kan den forrige setningen virke noe rar, men den gir mening. 

Med sin ace på hull 1 fikk Christer utbetalt 75 prosent av acepotten (se bilde). Han kunne dermed notere seg 617 kr. rikere. Gratulerer!

Fulle resultat finner du her.

Registrer endringer i Stormtag på Facebook.

Kun en person har ledet Stormcup 2018 så langt; Petter Alfsen spiller solid hver uke og holder konkurrentene bak seg på sammenlagttabellen med 196 poeng. Erlend Johnsen er på andreplass med 182 poeng, mens Roar Gjøsæter er på tredjeplass med 169 poeng.