Godt oppmøte, strålende vær, ace og seier til Petter Alfsen. Det begynner å bli en vane nå.

- Det e kje rart han lede, sa en klok bømling med hestehale etter at Petter hadde satt en putt fra 15 meter på hull 7. Petter endte til slutt på 49 kast og -7. Konkurransen var tøff i dag og det var mange som kunne glede seg over å ende runden sin godt nede på 50-tallet. Olav Breistein kom på andreplass da han endte på 50 kast (-6) mens Christer Ellenberger, Kjetil Gryt og Stein Ødegård brukte 51 kast hver på 18 hull (-5) og delte tredjeplassen.

Deltakertallet på Stormcup i år har vært bra og lagt jevnt godt over 20-tallet. I dag var det 29 kastere fra både fjernt og nært. Kjekt å se noen nye ansikt!

For tredje uken på rad og fjerde gang på 9 runder fikk vi ace på Stormcup. Olav Breistein varmet opp med en bogey på hull 12 før han klinket til med en ace på hull 13. Imponerende! Han hadde med vilje ikke betalt acepott da han visste før runden at han ville få ace, og derfor ikke ville tømme acepotten helt. Voksent gjort av en ung mann. Gratulerer Olav!

Etter en avstemning på Facebook ble det CTP på hull 9 i dag, og den var det Håvard Frøysa som tok. 110 kr. fikk han for det. 

Petter tok også seieren i birdiecupen i dag med 10 birdies. Olav kom på andreplass med 7, kun 3 poeng foran Håvard Frøysa som tok tredjeplassen, også med 7 birdies. 

6 hull ble spilt på par eller under i dag hvor hull 10 igjen var lettest med 0.5 kast under par. Hull 2 ble spilt 0.3 under par, hull 4 0.2, hull 9 og 13 0.1 og hull 1 ble spilt på par. 

Fulle resultat finner du her

Registrer endringer i Stormtag på Facebook

Sammenlagt etter 9 runder finner Petter Alfsen på topp med 246 poeng, kun 4 poeng  i fra "perfect score". Erlend Johnsen holder på andreplassen med 228 poeng og Olav Breistein er på tredjeplass med 218 poeng. 

Til helgen er det NC på Flaktveit og flere Stormkastere blir å se der. Allerede på torsdag er det mulighet for å prøve banen i konkurranse på Flakkacup #7. Flere kjente navn som regnes som favoritter i helgen blir også å se da, så det er bare å kaste seg med!

Lykke til alle som spiller i helgen og til de som arrangerer. Til og med Bergensværet ser ut til å prestere, så dette lover bra!