I timen før kveldens runde var det intensiv vask av banen i Fyllingsdalen.  Det kom vel raske 15mm i et ganske veldig regnvær.

Men det hindret ikke 15 sommerkastere fra å stille til start.

Olav Breistein er fortsatt i god form og tok det heim med en 51 runde.   'Amatøren' Tor Andre Eriksen tok andreplassen totalt med 53, mens det vart tredelt på tredjeplass i totalen (andreplass i open) for  Roar, Stein og Steinar.  Atle blei parmann med heile 78% par, mens Olav Breistein hadde 44% birdies og samme med par.

I amatørklassen vant altså Tor Andre på 53, Nicolai tok andre med 57 og Mikal med 61 kom på tredje.  Det var i dag nesten like mange som i amatørklassen som i open.  Det var og drama lenger ned i denne klassen der brødrene Ramberg kjempet en knallhard intern kamp.  Storebror Morten såg mørkt på det når han via Metrix såg at ungdomen Leif ledet med endel kast med eit hol igjen.  Men så kom en liten smell på hol 18 og den eldste gjekk (/kjørte) vinnande heim...

Hull 9 var igjen lettast på banen og ble spelt -0.2 under par.  Hull 2, 10 og 14 blei også spelt under par, men bare med 0,07.   Hull 6 var klart vanskligst i dag og snittet var 0,9 over par. 

 

Det var ingen birdier på hull 7 og 15, mens du måtte ha Eggestøl som etternavn for å få birdie på hull 11 og 17.  Olav Breistein hadde 8 birdies og fekk 242 birdiepoeng - en klar førsteplass.   Tor Erik (5-120) og Olav Eggestøl (5-117) følgte deretter.  Mikal var "mest effektiv" i sin birdiepoeng sanking og fekk 40 poeng pr birdie, men hadde litt for få til å nå opp totalt.

 

I stormcup sammenlagt leder fortsatt Petter Alfsen med 378, dette sjølv om det er 5 uker siden han sist var på plass!

Men siden han har reist fra oss kommer han i utgangspunktet ikke til å ta så mange flere poeng, men han har fortsatt 2 runder i 'backup'.  Men mykje tyder på at det ikkje holder så lenge, for på delt andreplass   ligger nå Erlend og Olav Breistein med 374. 

 

Stein tok CTP på hull 10 og fekk heile 70 kroner for den bragden !

 

Fulle resultater finner du her


 Husk og Vestkysttour på Bømlo kommende lørdag - fortsatt ikkje for seint å melde seg på, åpen for alle nivå !