Folk hadde kledd seg i flere lag med tøy, regnklær og støvler. Noen hadde til og med gledet seg til det varslede uværet. Men det ble aldri noe av. Og det kunne virke som at skuffelsen var størst hos de med lengst hår.

Men få ting er vel bedre enn 20 grader, overskyet og vindstille? Det synes også de 14 menneskene av type mann som møtte opp. Og sammen sørget alle for at snittscoren endte på 59.57 kast. Andrebeste snittscore i år. 

Best av alle var Stein Ødegård som kunne innkassere sin tredje 50-poenger for året med en runde på 52 kast (-4). Like bak fulgte Atle Svandal med 53 kast (-3) og like bak der igjen, på tredjeplass, kom Christer Ellenberger med 54 kast (-2).

I amatørklassen var alle så heldige å komme på pallen i kveld. Best var Einar Grønsberg Øygarden med en runde på 64 kast (+8). Odd Martin Hansen kom på andreplass på 71 kast (+15) og på tredjeplass kom Kyrre Sørensen med 73 kast (+17).

Det var CTP konkurranse på hull 10 i dag. Der landet Erlend Johnsen nærmest pinnen etter et forehand kast med en Gator. 

Olav Eggestøl fikk en fin eagle på hull 5 etter et meget pent flex-forehand kast som lå 8 meter fra kurven. 

I birdiecupen var også Stein best med 129 poeng og 5 birdies. Han var eneste spiller med birdie på hull 8. Christer tok andreplassen med 123 poeng og 6 birdies, hvor han var alene med birdie på hull 5 (dog var det en eagle her). Roar Gjøsæter tok tredjeplassen med 115 poeng og 4 birdies, hvor han var eneste med birdie på hull 7.

Fire hull ble spilt under par i dag. Hull 10 var lettest (-0.4). Deretter fulgte hull 2 (-0.3), hull 4 (-0.2) og hull 1 (-0.1).

Fulle resultat finner du her.

Endringer i Stormtag registreres på Facebook.

På sammenlagtlisten er det fortsatt veldig tett. Erlend klarte ikke å øke forspranget til Olav Breistein etter at sistnevnte ikke deltok i kveld. Stein nærmer seg Petter Alfsen på tredjeplass. Erlend - 424 poeng, Olav - 420 poeng, Petter - 418 poeng og Stein - 399 poeng.