Denne helga er stormkastere ute på tur for å spille norgesmesterskap og svenska mästerskapet.

Det er ikke for mange stormkastere ute og reiser, men vi har stor tro på at dei som er på tur skal kunne bite godt fra seg.

Norgesmesterskapet

Årets NM går i Oslo på Stovner DiskGolfPark med Stovner Frisbeeklubb, Ekeberg Sendeplateklubb og Muselunden Frisbeeklubb som arrangører.

NM går i år over 4 dager, noe som nok har gjort at enkelte Stormkastere i år har valgt å ikke delta på NM.   Det spilles 3 runder pluss full 18 hulls finale etter en cut.

 

Stormkast har to stykk som er med å konkurrerer om kongepokalen i open klassen.   Anders Haugen har vært etablert i norgestoppen i mange år nå og er alltid med i toppen når noe skjer.   Olav Breistein er up and coming og har i år etablert seg høyt oppe i norgescupen og er alt nevnt av flere som en av outsiderene til helgas turnering.

Tristan Storm spiller i juniorklassen og spiller der mot spillere som stort sett er en god del eldre enn han sjølv.  Tristan er ung og har utviklet seg mye i det siste, så dette blir nok en god erfaring for han og han skal kunne nå søndagens finale om han får til spillet sitt.

 

Terje Rørmark spiller i grandmasterklassen og spiller der mot spillere som stort sett er mye yngre enn han sjølv.  Terje er jo egentlig senior grandmaster, men han er fortsatt en absolutt medaljekandidat sjølv om han spiller mot småguttene i grandmaster.

 

 

Mesterskapets hjemmeside https://www.nmdiscgolf.no/

Resultater kommer live på Disc Golf Metrix https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=586181

Resultater med rating på PDGA https://www.pdga.com/tour/event/36779

Du kan og følge NM på FB https://www.facebook.com/Nmdiskgolf/

 

Svenska mästerskapet

Hanna Hugosson speler i år SM som starter fredag i Örebro.  SM går på to baner,  Hästhagens og Brickeberg, og det speles 4 runder pluss full 18 hulls finale for ca 50% av feltet.

Hanna skal ha gode muligheter til å gjøre det bra i feltet der borte, og det ryktes at banene kan passe ho bra.

 

Mesterskapets hjemmeside http://idrottonline.se/KFUMOrebroFrisbee-Frisbee/Discgolf/tavlingar/SM2018

Resultater kommer live på Spinn Disc Golf https://spinndiscgolf.com/event.php?event=edacbe11-6dfe-428a-85b6-c047cf9ce2fe

Resultater med rating på PDGA   https://www.pdga.com/tour/event/36292

Du kan og følge SM på FB https://www.facebook.com/events/1176931999118238/?active_tab=discussion