Vi er inne i siste måned med Stormcup for i år, men folk ser ikke ut til være mettet av den grunn. 

Tvert i mot. Etter Stormcup #19 i begynnelsen av august hadde totalt 86 spillere deltatt på Bergens eldste ukesgolf i år. Nå, etter Stormcup #23 er deltakertallet oppe i 108. Veldig kjekt å se at så mange nye hiver seg med. Håper å se mange av dere igjen!

Det var også gøy å se at den forhåndsannonserte baklukeloppisen ble populær. Det såg ut som flere fikk byttet til seg noen discer i finværet. 

I Amatør-klassen ble det for andre uken på rad seier til Mikal Håland da han avsluttet sin runde på 56 kast (0). Mikal er etterhvert blitt en kjent skikkelse å se i Lynghaugparken sammen med hunden, Borris. Kjekt å se at treningen gir resultat! På andreplass kom Kjetil Åbø med en runde på 58 kast (+2) og Trond Mjøs tok tredjeplassen med 59 kast (+3).

Bra nivå på Open-gjengen i kveld der flere endte på minustallet. Best var Håvard G. Frøysa som virkelig har skrudd opp dampen etter sommerferien med solid spill og bl.a. to bogeyfrie runder på rad. I kveld endte han på 51 kast (-5). Like bak på 52 kast (-4) fulgte Erlend Johnsen som kunne avgjort på sitt siste hull 12, men som ikke klarte bedre enn bogey. På tredjeplass kom fersk vinner av Grandmaster-klassen under Norgescup #5 - The Woods, Terje Rørmark, på 53 kast (-3).

Håvard var ikke fornøyd med bare seier i Open, han kom også nærmest pinnen på hull 4 og ble dermed kveldens grisegutt. En tittel han får beholde i alle fall til neste uke. Han lå ca. halvannen meter fra pinnen etter et kast med en Champion Firebird. Gratulerer med tittel, penger og CTP-tag!

I birdiecupen tok Erlend seieren for fjerde uken på rad med totalt syv birdies (135 poeng) hvor han igjen var alene med birdie på hull 6. Olav H. Breistein tok andreplassen med seks birdies og 117 poeng. Olav var eneste spiller med birdie på hull 17. Terje tok tredjeplassen også her med seks birdies og 67 poeng. 

Fire hull ble spilt på par eller bedre i kveld. Disse var hull 10 (-0,4), hull 4 og 9 (-0,1) og hull 2 ble spilt på par. Hull 6 var igjen vanskeligst med i snitt 1,5 kast over par. 

Med tre runder igjen å spille leder Erlend Stormcup 2018 med 573 poeng. Olav H. Breistein følger like bak med 563 poeng. Det er også jevnt om tredjeplassen som Stein Ødegård har med 528 poeng, og som Håvard G. Frøysa jakter med sine 521 poeng. 

Fulle resultat finner du her.

Endringer i Stormtag registreres på Facebook.

Neste uke blir det mest sannsynlig oppstart noe før kl. 18.00 da mørket sniker seg innpå oss. Vi kommer tilbake med eksakt tidspunkt.