Da var vi endelig i gang igjen. En flott dag så ut til å ende med regn, men det ble svært kortvarig og runden ble spilt under svært pene forhold. Og noen har brukt vinteren godt!

En flott start på Stormcup-sesongen med 26 deltakere. Ny rekord på en førsterunde så langt arkivet rekker (2012). Gøy å se både nye og kjente ansikt! Og sammen sørget alle for at snittscoren endte på imponerende 58.27 kast.

Et kjent ansikt, Stein Ødegård, viste hvor skapet skal stå. Han klinket til med en runde på 46 kast (-9), og banerekord på dagens oppsett. En ny kikk i arkivet sier at det er beste score på en førsterunde noensinne. Og det var ikke bare Stein som spilte bra. På andreplass finner nok et kjent ansikt i Roar Gjøsæter. Han gjorde også sine saker svært bra og endte sin runde på 49 kast (-6). Og sist, og faktisk minst, Petter Tennebø på tredjeplass med en imponerende runde på 50 kast (-5).

I Amatørklassen tok Jan Ove Hennøy førsteplassen med 58 kast (+3). Kjetil Åbø og Lars Haldar hadde andrebeste score med 59 kast (+4) og Martin Sj hadde tredjebeste score på 60 kast (+5).

I Dameklassen var Hanna Hugosson eneste deltaker og endte sin runde på 62 kast (+7).

CTPig hadde som så mange ganger før tatt turen til hull 2. Der kom til slutt Luis Garcia nærmest og kunne cashe inn 80 blanke, norske kroner. 

Rekkefølgen på pallen i birdiecupen var lik som pallen i Openklassen. Stein med elleve birdies, 173 poeng og eneste spiller med birdie på hull 8. Roar på andreplass med ti birdies og 143 poeng og Petter på tredjeplass med syv birdies og 88 poeng. Kun hull 11 og 17 manglet birdie i kveld. 

Hele seks hull ble spilt under par. Hull 10 var lettest med 0.7 under. Hull 1: -0.3, hull 2, 9 og 13: -0.1 og hull 4: -0.038.

Fulle resultat finnes her.