En ny tirsdag kom og en ny tirsdag gikk. 33 kastere hadde tatt turen til Lynghaugparken med trikk. Neida, det går jo ingen trikk dit, i alle fall ikke i år. Men en som fikk et ja i går, gikk hen i dag og 50 poeng fikk.   

Ja, det er en grunn til at jeg ikke skriver disse sammendragene på rim; det tar lengre tid og blir ikke særlig bra. Men! Nok en runde i Stormcup 2019 er historie og kveldens runde ble gjennomført i fint vårvær. En smule kaldt hvis vi må pirke på noe. Men det stoppet ikke de 33 som møtte opp. 

Hanna Hugosson stilte fresh til start etter to seiere av to mulige under sesongåpningen i Vestkysttouren i helgen. Motstanden i Dameklassen i dag var ikke tilstede og Hanna tok som så mange ganger før en komfortabel seier med sin runde på 60 kast (+5).

I Amatørklassen var det mange nye fjes å se i dag. Spesielt gøy med Amund Langeland som yngstemann på 12 år! Lars Haldar gikk en solid runde med kun én bogey (OB på hull 5). Med stødig putting hele runden ble det til slutt 53 kast (-2). Like bak fulgte Kjetil Åbø med en god runde på 54 kast (-1) og på tredjeplass kom Tore Andre Rongved med 56 kast (+1).

Petter Alfsen stilte i kveld som eneste nyforlovede spiller (gratulerer!). Og det så ut til å være bra for frisbeekastingen. Petter så lenge ut til å snekre sammen en runde av det ekstraordinære slaget, men etter tre relativt kjappe bogeys på de siste hullene endte det på 49 kast (-6) - som fortsatt er meget bra! På andreplass kom Erlend Johnsen med 50 kast (-5) og på tredjeplass kom omspillkongen fra helgen, Atle Svandal, med 51 kast (-4).

Og så ble det ace i dag! Roar Gjøsæter åpnet acekontoen på hull 10 etter et backhand-anhyzer-putterkast. Grattis! Roar hadde ikke betalt acepott, så den står uberørt. Forøvrig gikk Roar hele runden med putter og gjenbrukspose fra Kiwi, og endte på 57 kast (+2).

Det var CTP på hull 4 i dag. Der kom Stein Ødegård nærmest og sikret seg med det 130 småpene kroner!

I birdiecupen tok Erlend førsteplassen med 9 birdies og 254 poeng. Han var eneste kaster med birdie på hull 6, 7 og 17. Håvard G. Frøysa tok andreplassen med 6 birdies og 121 poeng, han var alene om å ha birdie på hull 8. Like bak kom Petter Alfsen på tredjeplass med 9 birdies og 119 poeng. 

Fire hull ble spilt under par: hull 10 (-0.4), hull 4 og 9 (-0.1) og hull 2 (-0.03).

Fulle resultater finnes her.