Nok en gang samlet over 30 mennesker seg for å kaste en rund plastikkgjenstand inn i en metallkorg på færrest mulig kast. Ganske utrolig egentlig. En av de 31 hadde attpåtil bursdag! 

Gratulerer med dagen til Luis. Det ble hverken piker, vin eller sang under dagens runde, men gratulasjonene haglet i forkant.

Solid spill i Open-klassen i kveld. Christer Ellenberger tok seieren med en solid runde som inneholdt en bogey, en eagle, seks birdies og ti par. Totalt brukte han 48 kast (-7). Erlend Johnsen kom på andreplass med 49 kast (-6). Han hadde ingen eagle. Tre herremenn delte tredjeplassen med 50 kast (-5); Terje Rørmark, Stein Ødegård og Mikal Håland. Heller ingen av de hadde eagle. Christer var faktisk den eneste. 

Solid spill var det også i Amatør-klassen hvor Sindre Solberg Eng og Christian Del Rio delte førsteplassen med 56 kast (+1). Sindre spiller sin første runde med Stormcup i år og sin andre noensinne, mens Christian er med for tredje gang i år, og forbedret scoren sin med hele 15 kast i forhold til Stormcup #2. Tommy Nesse hadde andrebeste score med 57 kast (+2) mens Eirik Knüver Presthus, som også er med for første gang i år, hadde tredjebeste score med 59 kast (+3). 

Stein tok med seg småpene 310 kroner for CTP på hull 1. 

Ingen ace i dag, dermed stoppet det, som i fjor, med fire runder på rad med ace. Men det er mange runder igjen!

Erlend tok seieren i birdiecupen med 8 birdies og 191 poeng. Han var alene om å ha birdie på hull 15 og 17. Christer kom på andreplass med 6 birdies og 125 poeng. Han var eneste kaster med birdie på hull 7. Mikal Håland fulgte like bak med 8 birdies og 123 poeng. Han var den eneste med to kast på hull 6. Mikal er også med for første gang i år da han har flyttet til Sandnes. Selvsagt på grunn av en dame. Solid kasting av Mikal i dag!

Mer statistikk og alle resultat kan sees her.

Erlend leder Stormcup 2019 sammenlagt med 146 poeng. Petter Alfsen er på andreplass med 134 poeng, mens Stein Ødegård er på tredjeplass med 133 poeng.