Kveldens Stormcup lokket 27 spillere til Lynghaugparken for å kaste plastikk i det som ble en innholdsrik runde.

Det måtte ni uker til før vi fikk regn på Stormcup 2019. Men til gjengjeld var det så lite at det nesten ikke teller. 

Tore Andre Rongved kom med forespørsel om å få gå sammen med Tommy Nesse under dagens runde. Han fikk ønske sitt innvilget, og endte til slutt opp med å ta en knepen seier på nettopp Tommy med ett kast. Det var uhyre jevnt til siste kast i Amatørklassen. Tore Andre endte til slutt på 55 kast (0) med Tommy og Eivind Wengaard på andreplass med 56 kast (+1). Christian del Rio hadde tredjebeste score med 60 kast (+5).

I Open-klassen ble det delt ut hele tre 50-poengere. Atle Svandal, Luis Garcia del Moral og Erlend Johnsen endte alle sine runder på 50 kast (-5). Den store lokale spilleren fra helgens Norgescup, Petter Alfsen, fulgte like bak sammen med Masterklassebronsevinnner Roar Gjøsæter på 51 kast (-4). Stein Ødegård hadde tredjebeste score på 52 kast (-3).

Kveldens store happening skjedde i Gruppe 1 på deres siste hull, hull 18. Der klinte Vidar Yndestad til med sin første ace noensinne! Discen som ble brukt var en Spike som Vidar vant på Vestkysttouren for et par år siden. Desverre/heldigvis hadde han ikke betalt acepott. Det var uansett en fornøyd Vidar som tasset hjem etter runden. Gratulerer!

Christer Ellenberger gikk for stabilitet på hull 9 og kastet Rat for første gang. Det ble han belønnet med 150 kroner for da han vant CTP.

Birdiecupen ble vunnet av Erlend med 7 birdies og 212 poeng. Han var eneste med birdie på hull 11, 15 og 17. Stein tok andreplassen, også med 7 birdies, men 136 poeng (eneste på hull 8). Luis kom på tredjeplass, også han med 7 birdies, men med 81 poeng. Det var birdie på alle hull unntatt hull 7. 

Det letteste hullet var igjen hull 10 som ble spilt 0.4 under par, mens det vanskeligste i kveld var hull 5 med 0.8 over par. 

Stoemcup 2019 ledes sammenlagt av Erlend med 246 poeng. Luis følger like bak med 229 poeng, mens Stein og Håvard G. Frøysa deler tredjeplassen med 207 poeng. 

Fulle resultat kan sees her.