I følge Wikipedia er tirsdag den andre dagen i arbeidsuka. Men det har ikke alltid vært sånn.

Helt frem til 1973 hadde Norge, som USA og flere andre land har den dag i dag, søndag som ukens første dag, og dermed tirsdag som den tredje. 

I 2019 er tirsdag en av de viktigste dagene i uken. Spesielt når du bor i Bergen. For da er det Stormcup. Men tirsdagsgolf spilles over hele landet. Her kan du for eksempel se dagens resultater fra Karmøy Diskgolfklubb sin tirsdagsgolf i Kopervik. Sindre Skippervik vinner stort sett den når han møter opp. I dag med en runde på -11 på den krevende skogsbanen. 

Nok om tirsdag og verdens navle, Kopervik. Stormcup #11 ble spilt i fine, men krevende forhold. Vinden spilte nok mange et puss i dag. 

I Amatørklassen tok Sindre Solberg Eng seieren med en runde på 55 kast (0). En grei dag for Sindre og ta ny personlig rekord på. Eivind Wengaard kom på andreplass med 57 kast (+2) og tre herremenn delte tredjeplassen etter å brukt 58 kast (+3) hver på sin runde: Andreas Skau Woldsdal, Magnus Strømmen og Cristian del Rio. Det er gledelig å se at så mange relativt nye fjes ofte ligger i toppen i sin klasse.

Årets Stormcup har ofte krevd resultater godt nede på minustallet for å dra i land seieren. I kveld holdt det med -4. Erlend spilte en særdeles lite underholdene runde bestående av 2 birdies, 1 eagle og 15 par. Erlends første Stormcup-seier kom 4. april 2017 etter en runde på 61 kast (+3), også da med 2 birdies. Mer underholdende var det med Terje som fikk 8 birdies, men desverre også noen bogeys. Det holdt uansett til delt andreplass med Atle, på 52 kast (-3). Olav er hjemme fra militæret noen uker, og hadde i kveld tredjebeste score med 53 kast (-2).

I birdiecupen hadde Olav ikke fjerde beste score, der hadde han beste score med 7 birdies og 171 poeng. Han var eneste spiller med birdie på hull 6 og 11. Petter Tennebø tok andreplassen med 5 birdies og 139 poeng. Han var eneste spiller med birdie på hull 8 og 17. Terje fikk 126 poeng for sine nevne 8 birdies, og var eneste spiller med birdie på hull 16 (!). 

Det var CTP på hull 2 i dag. Christian Fotland startet på hull 1 og var dermed en av de første som prøvde lykken, og lykken den ble hans etter at hans Truth landet ca. 5 meter fra pinnen. Det fikk han 150 kroner for. 

Fulle resultat kan sees her.

Erlend leder Stormcup 2019 med 296 poeng. Luis ligger fortsatt på andreplass med 266 poeng, og Christer beholder tredjeplassen med 248 poeng.