25 kastere fullførte kveldens runde i sommerregnet, og det var ting på spill!

Merk! Artikkelen er sist endret for 4 år siden. Informasjonen kan være utdatert.

Tallknuser Håvard G. Frøysa hadde sett over sammenlagttabellen før runden, og skisserte noen scenarioer for hvordan det kunne kåres en sammenlagtvinner av Stormcup 2019 etter dagens runde. De fire innvolverte, Erlend, Christer, Atle og Luis, spilte lenge svært jevnt. Til slutt ble det likt mellom Erlend, Christer og Kjetil som alle spilte på 49 (-6). For å holde liv i muligheten for sammenlagtseier måtte Christer ha vunnet alene. Dermed ble Erlend vinner av Stormcup 2019 med syv runder igjen å spille. En smule mer komfortabelt enn fjoråret da det ble delt mellom Erlend og Olav Breistein, og ikke avgjort før siste kast, siste runde. Atle spilte også svært godt i kveld og avsluttet med en bogeyfri runde på 50 kast (-5).

I Amatørklassen var det fjorårets vinner av klassen, Trond Mjøs, som trakk det lengste strået etter å ha spilt en runde op 56 kast (+1). Kjetil Skippervik og Odd Martin Hansen delte andreplassen med 58 kast (+3), mens Sindre Solberg Eng hadde tredjebeste score med 60 kast (+5).

I birdiecupen tok Kjetil Gryt seieren med 7 birdies og 180 poeng (eneste med birdie på hull 7 og 8). Christer kom på andreplass, også med 7 birdies men 114 poeng (eneste med birdie på hull 6). Erlend tok tredjeplassen med 6 birdies og 105 poeng (eneste med birdie på hull 16). Det var birdie på alle hull, unntatt hull 17.

CTPig tok turen til hull 4 hvor Håvard G. Frøysa kom nærmest etter å ha avsluttet runden på det aktuelle hullet.

Sammenlagt er det jevnt om plassene bak førsteplssen. Luis er på andreplass med 423 poeng, Christer på tredje med 421 og atle på fjerde med 413.

Fulle resultat fra kveldens runde finner du her.