En nydelig høstkveld i Lynghaugparken fikk 35 kastere til å ta turen for å delta på Stormcup. Og jammen ble det ikke skrevet historie? Jo, det ble det. 

Gøy med flere nye fjes i dag også. Håper det ga mersmak!

En som ikke var ny, men som har stukket innom Stormcup med ujevne mellomrom, var Andreas Horváth Isaksen. Andreas deltok i kveld på sin fjerde Stormcup noensinne, og årets tredje. I kveld klinket han til med en runde på 50 kast (-5), noe som faktisk ga delt seier på hele runden. Det har ikke skjedd siden vi begynte med klasser i fjor sommer at noen fra Amatør-klassen har spilt likt med beste score i Open. Og at på til kaster Andreas med venstre, rare greier. Gratulerer til Andreas med en solid runde! Men vi må gratulera flere; Rune Landro tok andreplassen i Amatørklassen med en runde på 58 kast (+3). Ny Stormcup-pers for Rune. Grattis! Rune delte andreplassen med Trond Mjøs. Fjerdebeste score hadde Benjamin Løland med 59 kast (+4). Benjamin deltar også på sin fjerde Stormcup noensinne, og begynte å kaste i år. Da er +4 en bunnsolid score!

I Open-klassen ble delt førsteplass mellom Erlend og Atle, som nevnt med 50 kast (-5). Atle vinner dermed for andre uken på rad, og viste en solid putteform i kveld! På delt tredjeplass kom brødrene Eggestøl og Eivind Wengaard med 52 kast (-3). 

Atle drog også inn 170 kroner etter å ha vunnet CTP-konkurransen på hull 10. 

I birdiecupen var det Håvard Frøysa som stakk av med seieren etter å ha kvittert ut 7 birdies som ga 129 poeng. Han var eneste kaster med birdie på hull 17. Andreas tok andreplassen med 8 birdies og 117 poeng. Han var eneste med birdie på hull 8. Atle tok tredjeplassen, også med 8 birdies, men "bare" 79 poeng. 

Grattis til Lars Haldar som klinket til med en eagle på hull 5 etter en meget pen drive. 

En Andreas som ikke var så heldig i kveld var Andreas Woldsdal. Han gled på vei fra hull 14 til 15 og skar seg på en glassbit. Dermed ble det tur til legevakten og sying i stedet for kasting. Super innsats av Atle Duggås som kjørte til legevakten. God bedring til Andreas!

Det skjer ting på sammenlagtlisten Atle hopper to plasser opp til andreplass med 512 poeng. Foran Luis på tredje med 500 poeng og Christer på fjerde med 497 poeng. Erlend jakter "perfect score" og trenger to 50-poengere til for å klare det. Spennende!

NESTE UKE STARTER STORMCUP KL. 17.45. OPPMØTE LITT FØR.