Har du magiske evner? Kan du kaste gjennom trær og under vann?

Da er det kanskje du som er den maskerte Helten av Hetlevik !

Ut mai prøver me å finne ut hvilket fantastisk menneske og übermensch av en frisbeekaster som faktisk skjuler seg bak masken til Helten av Hetlevik.

 

Helten av Hetlevik?

Det har lenge gått rykter om en superhelt på Hetlevikbanen.  Helten av Hetlevik hjelper gamle damer over veien, Helten av Hetlevik har fått eagle på begge par 4 hullene - med en putter, Helten av Hetlevik har trent en svart svane til å dykke etter andres disker som er gått i vannet, Helten av Hetlevik kaster like bra med venstre som høyre (samtidig !), Helten av Hetlevik følger alle koronaregler, Helten av Hetlevik kan spille Hetlevikbanen i mørke uten hjelpemiddler og fortsatt få par, Helten av Hetlevik snakker 9 språk flytende, Helten av Hetlevik har aldri fotfeil, Helten av Hetlevik er en frisbee superhelt!

 

Hvordan avslører man en superhelt ?

For å finne ut hvem som er Helten av Hetlevik har vi komt opp med en cunning plan! 

Det er opprettet et eget baneoppsett i DGMetrix for dette formålet - og den som til slutt står øverst på topplisten over resultater må være Helten av Hetlevik!

 

Hvordan finne ut om du er Helten av Hetlevik

Ikke alle helter har selv kunnskap om de er en superhelt.  For å finne ut om du er Helten av Hetlevik må du ta turen til Hetlevikbanen før 31. mai senest mandag 1. juni og spille på Helten av Hetlevik-baneoppsett. Får du bedre score enn alle andre er det nok du som er Helten av Hetlevik!

 

Hva betyr det å bli kåret som Helten av Hetlevik?

Alle superhelter gjør jobben gratis og for egen stolthet.  Og Helten av Hetlevik er jo en superhelt!  Så det er premie nok for Helten av Hetlevik at alle hvisker og tisker og peker når han kommer på banene fremover.

 

Super duperhelt bonus!

Greier noen å gå en runde med perfekt score så vanker det en klubbdisk i premie !

 


Regler og svada:

Du blir med i konkuransen ved å registrere runden i DGMetrix på gitt baneoppsett. Bare runder registrert som konkurranse og trening blir tatt med.

En spiller etter vanlige frisbeegolfregler og følger selvfølgelig koronareglene.  Det må gås i grupper på minst 2 personer og maks 4.   Alle runder må fullføres, en kan ikke avbryte en runde og så starte på ny med det samme uten å ha fullført.  Du kan spille så mange runder du vil så lenge reglene følges.  31. mai er siste dato.

 

Baneinfo og banekart finn du her.

"Koronaregler" finn du her.