Bra kasteforhold i dag. Lite vind, overskyet, og regnet holdt seg unna hele runden. Det har vært litt regn tidligere, og banen kan være litt gjørmete, men det ser ikke ut til å stoppe folk i å møte opp. I dag stilte 34 spillere til start.

Open

Ny banerekord ble satt i dag, med hele 4 kast! Det gjorde Petter Alfsen med en bogeyfri 42 runde (-12)! Gratulerer, meget sterkt. På delt andreplass kom Eivind Wengaard og Erlend Johnsen på 46 (-8). Sistnevnte med ace på hull 18! Dette gjorde han med en DX Aviar som gikk rett i kurv! Acepotten var betalt inn, og utbetalingen på 75% av potten vil være på ca 500,- denne gangen, men det må finregnes på.

 

Må også nevnes at det ble 3x Håvard på 49 kast (-5). Håvard Ø. Eggestøl, Håvard G. Frøysa og Håvard Harnes Mongstad klarte å sikte seg inn på samme score som holdt til en sjetteplass.

 

Open dame

Hanna Hogosson stiller inn formen, og spiller bedre for hver Stormcup som går. Også i dag var hun den eneste deltakeren i dame, og spilte en runde på 55 (+1).

 

Rekreasjon

I dag var det tett i toppen, med Yngve Sundfjord som vant med 55 kast (+1), rett foran Vegard Grindheim med 56 (+2). Tredjeplassen ble delt mellom Svein Magne Ekeberg og Tommy Nesse på 57 (+3)

 

Nybegynner

Sverre Koi klarte å klatre opp til en førsteplass i dag, etter en tredjeplass på Stormcup #1, og en andreplass på Stormcup #2 med en runde på 56 (+2). Daniel Nordenborg kom på andreplass med en runde på 59 (+6). Terje Nilima Monsen, mest kjent i ultimate- miljøet, kom på en tredjeplass med 70 (+16)

 

Junior

Ida Emilie Nesse dukket opp for andre gang på stormcup, og forbedret resultatet fra forrige gang med 3 kast, med en runde på 71 kast (+17). Også i dag med en enkel tap-in på hull 4 for birdie!

  

Banen

Hull 9, ned dumpen, er som vanlig det letteste hullet ifølge statistikken, med et snitt på 2,5 kast. Rett bak kommer hull 8 og 18, begge med snitt på 2,8. Vanskeligste hullet i dag var hull 15, med snitt på 3,7, like foran hull 6 med snitt på 3,6.

 

Stormcup #4

Stormcup #4 spilles tirsdag 02.06 kl. 18:00 i Lynghaugparken. Medlemmer av Stormkast - Bergen Frisbeeklubb kan melde seg på nå. Ikke-medlemmer kan melde seg på fra søndag 31.05 kl. 18:00. Påmeldingen stenger konkurransedagen kl. 17:00.