Nok en nydelig vårdag lokket 39 kastere til Lynghaugparken for å delta på Stormcup. 

Open

En som benyttet seg godt av de gode forholdene var junioren som ikke lenger er junior; bane-nabo og kvalitetskar Olav H. Breistein. Han gikk en råsterk runde på 44 kast (-10). Noen kast bak der fulgte Eivind Wengaard med en runde på 48 kast (-6). Eivind har ikke kastet i veldig mange år, men biter allerede godt fra seg på banen med solid spill uke etter uke. En liten luring, Eivind. På delt tredjeplass kom undertegnede og Viljar Rolfsen med runder så vidt nede på 40-tallet; 49 kast (-5). 

Andreas "-5" Horváth Isaksen setter en langputt for birdie på hull 1.

Rekreasjon

Yngve Sundfjord stakk av med seieren blant de rekreasjonelle etter å ha gått en runde på 54 kast (0). To kast bak der kom en som bor enda nærmere banen enn Olav, nemlig Svein Magne Ekeberg, med en runde på 56 kast (+2). Også her ble det delt tredjeplass, mellom Tommy Nesse og Thomas Regin. Begge med runder på 57 kast (+3).

Nybegynner

Blant nybegynnerne ble det kniving om topplasseringene til siste kast. Til slutt var det Øyvind Sørheim som tok førsteplassen med en runde på 61 kast (+6). Sverre Koi fulgte like bak med 62 kast. Og igjen: også her ble det delt tredjeplass! Denne gang mellom Daniel Nordenborg og Terje Nilima Monsen med runder på 63 kast (+9).

Junior

I motsetning til Olav, som bare tror han er junior, har vi Ida Emilie som faktisk er junior. Hun deltok i kveld på sin tredje strake Stormcup, og leverer igjen solid og jevnt spill. Her er det ikke vanskelig å se at det er talent! 

 Lars "Rudolf Steiner" Haldar lader opp på hull 6.

Banen

Hull 7 var vanskeligst i dag, og ble spilt på 3,8 kast i gjennomsnitt. En som ikke synes det var så vanskelig var Håvard G. Frøysa som tok kveldens eneste 2'er på hullet. Lettest var, som så mange ganger før, hull 9. Det ble spilt på 2,7 kast i gjennomsnitt. Det var birdie på alle hull. 

 Forrige uke bikket vi 100 konkurranserunder av ratede spillere på banen, noe som betyr at nå får du rating dersom det er 10 deltakere eller mer på konkurranser. En runde på par i Lynghaugparken gir nå en rating på 881. Skal du over 1000 må du gjøre som Olav, og gå 10 kast under par. 

 

Stormcup #5 og pargolf-helg

Du kan melde deg på Stormcup #5 her.

Bergen Cup gjennomføres denne helgen som pargolfkonkurranser. Rundene kan du melde deg på her.