Nok en tirsdag kom og nok en tirsdag gikk. Og en kar fra Bønes tangering av banerekorden fikk. 

Deltakere

Deltakerantallet på årets Stormcup har ligget stabilt godt over 30-tallet, med en topp på Stormcup #2 med 43. I gjennomsnitt på de første 5 rundene i 2020 har vi hatt 37,2 deltakere. Det er 6 mer enn fjorårets 31,2 etter like mange runder. 

Open

Navnet hans er også navnet på en ganske hard gjenstand vi finner i naturen, han er fysioterapeut, han bor på Bønes og han er en kjernekar. Mannen som har vært ute med en alvorlig skulderskade i lang tid, som det lenge var usikkerhet om i det hele tatt kunne drive med discgolf igjen, men som på mirakuløst vis har kommet tilbake og som nå leverer resultater helt i toppen. Vi snakker selvsagt om Stein Ødegård. Stein feide til side all motstand i dag og gikk en bogeyfri runde på 42 kast (-12). Med det er han der oppe og innehar banerekorden sammen med Petter Alfsen. Gratulerer! På intet mindre enn 4-delt andreplass kom Olav H. Breistein, Eivind Wengaard, Håvard Harnes Mongstad og Christer Ellenberger. Alle med runder på 47 kast (-7). Maark Anthony Soddano og undertegnede hadde tredjebeste score med 48 kast (-6).

Rekreasjon

I rekreasjon vant Yngve Sundfhord med en runde på 54 kast (0). Nicolai Græsdal og Tommy Nesse kom på andreplass med 55 kast (+1), mens Kim Samuelsen hadde tredjebeste score med 57 kast (+3).

Nybegynner

Kun en deltaker i nybegynnerklassen i dag. Debutant på Stormcup, Even Mjølnerød, tar dermed førsteplassen med 68 kast (+14).

Junior

Hun har begynt å bli et kjent ansikt i Lynghaugparken på tirsdager nå, og hun fortsetter å imponere med solid og godt spill! Ida Emilie Nesse vant igjen juniorklassen etter en runde på 68 kast (+14). Dette er ny rekord for Ida, og vi kan ikke gjøre annet enn å gratulere!

Banen

Hull 9 var enklest, atter en gang, med en snittscore på 2,5. I den andre enden av skalaen finner vi i dag hull 4, som ble spilt på 3,6 kast i snitt. Det var birdie på alle hull unntatt hull 7.

Stormcup # 6 og helgens runder i Bergen Cup

Stormcup # 6 spilles tirsdag neste uke kl. 18:00. Medlemmer av Stormkast kan melde seg på nå her. 

Bergen Cup er tilbake med runde i Lynghaugparken på lørdag og på Flaktveit på søndag