Jeg begynner å bli lei av å skrive det nå, men la gå: Nok en tirsdag med flotte spilleforhold i Lynghaugparken er over, og det er på tide med en liten oppsummering.

Sankthans

Joda, litt vind var det, men ikke mer enn det må være for å holde knotten borte. De 32 fremmøtte så ut til å kose seg under runden som ble spilt på selveste Sankthansaften. 

I følge Wikipedia er Sankthans eller jonsok, jonsmesse, jons vake eller johannesvake, en kirkelig høytid til minne om døperen Johannes' fødsel. Dagen feires den 24. juni og er oppkalt etter døperen Johannes' danske helgennavn, St. Hans. «Jonsok» kommer av jónsvaka, som er norrønt og betyr «våkenatt for Jon» (en forkortelse for Johannes). Dagen var helligdag i Norge inntil 1770 da den ble avskaffet ved festdagsreduksjonen. Den markeres fortsatt som minnedag i den katolske kirken.

Junior

Ida Emilie Nesse fortsetter med stabilt spill på Stormcup. I kveld endte hun på 71 kast (+17). Hun kvitterte ut en pen birdie på hull 14.

Nybegynner

Åtte nybegynnere kjempet om å bli kveldens beste av sitt slag. Og det ble jevnt i toppen! Terje Nilima Monsen trakk det lengste strået og vant med 58 kast (+4). Jon E. Liseth fulgte like bak med 59 kast (+5) mens Trygve Nordtveit gikk en runde på 61 kast (+7).

Rekreasjon

Kim Samuelsen gikk en pen runde på 52 kast (-2) og ble med det kveldens beste rekreasjonist, fire kast foran Thomas Regin på andreplass (56 kast, +2) og seks kast foran Andreas Skau Woldsdal og Daniel Nilsen på delt tredjeplass (58 kast, +4).

Open

I den åpne klassen vant undertegnede med 39 kast (-15). Olav Breistein kom på andreplass med en runde på 44 kast (-10), mens Luis Gaercia del Moral tok tredjeplassen med 48 kast (-6). Gjennomsnittscoren i Open var på 50,1 kast (-3.9) - bra nivå!

Banen

Hull 9, "Ned i dumpen", var igjen enklest og bel spilt på 2,5 kast i gjennomsnitt. Hull 5 (!) var vanskeligst i kveld, og ble spilt på 3,5 kast i gjennomsnitt. Det var birdie på alle hull.

Stormcup #8 og Bergen cup

Du kan melde deg på neste ukes Stormcup #8 her.

Helgens runder i Bergen Cup finner du i nedtrekkslisten på denne siden.