Kveldens runde ble den mest folkerike i årets Stormcup med 44 spillere til start. Og nivået var høyt i toppen!

Open

Forrige uke holdt det ikke med 44 kast (-10) for å ta seieren i Open for Olav H. Breistein. I dag klinket han til med 41 kast (-13), og plasserte forrige ukes vinner (undertegnede) på andreplass med 43 kast (-11). Solid revansje for Olav der altså. En annen som nok er fornøyd med sin runde er Eivind Wengaard som klokket inn på 44 kast (-10), men dette holdt "bare" til en tredjeplass i kveld. Nivået er med andre ord høyt i Lynghaugparken for tiden. 

Junior

En annen som holder høyt nivå og spiller meget godt om dagen er Ida Emilie Nesse. I dag knuste hun sin egen rekord i Lynghaugparken med 5 kast etter å ha gått en runde på 63 kast (+9). Med solid putting og flott kasting noterte hun seg i kveld med 3 birdies, hvor hull 11 var et nytt birdiehull for Ida. Veldig gøy å se! 

Rekreasjon

Og Nessene bet godt fra seg i kveld de. Gamlefar Tommy tok seieren i Rekreasjon med en flott runde på 51 kast (-3). Det ble vel kanskje en liten is til premie på begge to på hjemturen til Arna. Yngve Sundfjord kom på andreplass, også med en bra runde på 53 kast (-1), mens Svein Visnes, Svein Magne Ekeberg (dobbel Svein der altså) og Magnus Strømmen delte tredjeplassen med 56 kast (+2).

Nybegynner

I Nybegynner tok Markus Christensen en overlegen seier med 59 kast (+5). På delt andreplass kom Stian Birkeland og Øyvind Sørheim med 68 kast (+14). Trygve Nordtveit hadde tredjebeste score og kom på fjerdeplass med 69 kast (+15).

CTP

Endelig var CTPig tilbake. En time før runden skulle starte var det to stk som hadde betalt CTP og acepott, det var meg og Olav. Og det viste seg at det var oss det skulle stå om også. Jeg startet på hull 9, kastet mitt vanlige Gator-forehandkast og landet en halv meter fra kurven. Yes! Den tar ingen. Men joda, jammen kom ikke Olav og tok seieren her og. Han kastet sin Justice 30 cm fra kurv (se bilde under) og tok dermed hele CTP-potten på 120 kroner. Grattis! Som artikkelbildet viser er det ikke første gang Olav stikker av med CTP-potten. Dette kan han!

Banen

Hull 9 var "som vanlig" lettest og ble spilt på 2.6 kast i gjennomsnitt. Hull 15 var vanskeligst, 3.7 kast i gjennomsnitt. Det var birdie på alle hull, unntatt hull 15.

Vasset Open i helgen

I helgen spilles årets første Norgescup på Sula. 9 Stormkastere skal i aksjon (10 med TD Frøysa) og livescore kan følges her.

Stormcup #9

Stormcup tar ikke sommerferie, og neste ukes runde spilles tirsdag 07. juli kl. 18:00 i Lynghaugparken. Påmelding her