Dagens runde ble den minst folkerike i årets Stormcup, men likevel var det deltakere i nesten alle klasser - kun Juniorklassen var tom. For vinnerne ble det bare blåbær, også i nesten alle klasser.

Nybegynner

Vi starter i Nybegynnerklassen hvor vinneren virkelig utklasset konkurrentene. Ultimate-spiller Terje Nilima Monsen klokket inn en pen runde på 50 kast (-4). Dette er en forbedring på, hold deg fast, 22 kast fra forrige runde. Og åtte kast bedre enn tidligere Stormcup-rekord på 58 kast. Terje kunne fortelle at han, etter å ha lært kasteteknikk av Haakon Laastad, var spesielt fornøyd med stabiliteten under kveldens runde. Med hull 16 og 17 som nye birdiehull, og et par kloke valg på hull 14 og 18 var rekordrunden i boks. Gratulerer til Terje! På andreplass kom Stormcupdebutant Matthew Cañete med en solid runde på 55 kast (+1). Trygve Nordtveit tok tredjeplassen med 64 kast (+10).

Rekreasjon

Her var det mer kamp om beinet! Til slutt stakk Johnny Sognnes av med seieren etter en runde på 58 kast (+4). Andreas Skau Woldsadal fulgte like bak med 59 kast (+5) mens Svein Magne Ekeberg og Daniel Nordenborg delte tredjeplassen med 61 kast (+7).

Open Dame

Karoline Harnes Mongstad tok som eneste deltaker en komfortabel seier i Open Dame. Hun endte sin runde på 59 kast (+5).

Open

I Open tok Olav H. Breistein en komfortabel seier med en runde på 45 kast (-9). Stein Ødegård tok andreplassen med 49 kast (-5), mens Håvard Harnes Mongstad tok tredjeplassen med 50 kast (-4).

CTP

Det måtte skrittes opp for å kåre en vinner i CTP konkurransen. Kim Røssland avsluttet på hull 4, og grisen stod egentlig komfortabelt nær. Men Kim snek sin Mako 3 så vidt foran og kunne dermed ta 90 kroner med seg hjem til Hatlestrand.

Banen

Hull 9 var nok en gang lettest og ble spilt på 2.8 kast i gjennomsnitt. Hull 15 var vanskeligst, hele 3.9 kast i gjennomsnitt. Det var birdie på alle hull, men kun én på hull 7 og hull 15. Luringen Lars Rudolf Haldar stod for 2'eren på hull 7, mens en annen luring, Luis, brukte to kast på hull 15. 

Stormcup #10

Neste ukes Stormcup kan du melde deg på her.

Takk for meg!

Nå har jeg hatt tittelen Stormcupansvarlig i 2,5 år. Det har vært veldig gøy å være med på utviklingen Stormcup har hatt - spesielt med tanke på popularitet. Men nå er det på tide med en pause! Det går en del tid med på å planlegge, sette opp, gjennomføre og oppsummere hver runde, og nå skal det bli godt å bare være deltaker. Takk for meg! - Erlend