Det var mange som fryktet det verste før kveldens runde i Stormcup, men det viste seg at det er mulig å ha stormcup uten sjefen over alle Gislefosser på plass !

Midt på sommeren og ikke det største oppmøte i år. Men mangel på kvantitet betydde ikke mangel på kvalitet i det småvåte sommerværet.

 

Rekordstor juniorklasse

Tobias Skålevik er på ferie med familien og sørget for rekordstor juniorklasse. 15-åringen spillte deler av banen blindt og kom inn på småpene 66.  Ida var nokre kast bak og tok andreplassen med 70 kast.

 

Nybegynner

Jon E. Liseth slo til med en godrunde og solid seier med 53.  Det blei delt andreplass med mellom Trygve Nordtveit og Ruben Hoel, begge på 63.

 

Rekreasjon

Espen Sæverud tok heim seieren i rekreasjon med en runde på par.  Pappa Skålevik (og kjent som Stein Eirik Skålevik) og Pappa Nesse (aka Tommy Nesse) tok delt andreplass med to over par.  Kan nevnes at det var firdelt fjerdeplass i dag, alle med 58.

 

Open

Veldig tett i open i dag og det blei til slutt delt førsteplass på -10.  Roar og Christer hadde begge 11 birdies, men begge hadde og OB-4 på hull 4.  Tredjeplassen gjekk til Vegar Jarvis Westergård med minus seks.  Det var nesten starframe på hele klassen på hull 9 i dag, men en spiller ødla for alle.  Han skal dog få lov til å bli navnløs.   Scores finner du forresten her ...

 

CTPig

Griseflaks hadde Eivind Wengaard og stakk av med CTP på hull 8.   Det er ukjent kor stor sum dette gav han.

 

Banen

Det var litt yr i luften i starten og på slutten av runden, men generellt vært fine kasteforhold. Hull 9 var som vanlig enklest og snittet 2,4.  Heile tre hull snittet 3,6 i dag; 3, 4 og 7.    17 av 25 spillere hadde OB på hull 4.

 

Annet

Deler av runden blei fulgt av nasjonal presse, så kanskje dukker det opp noe på en medieavspiller nær deg søndag formiddag ...

Var mange ønsker om "samspilling" i dag og dei fleste blei nok innfridd.   Merk at samspilling skal være untaket og en skal helst ha en god grunn for dette, det at kompisen din er søt er egentlig ikke en god nok grunn.

Stormcup #11

Påmelding til  neste runde kommer her.