Så langt i stormcup har det vært lite snakk om sammenlagten, men med 10 runder spillt er det påtide å kikke litt på talla.

Selv med sterke begrensninger på hvor mange som kan spille har hele 93 ulike spillere deltatt på Stormcup så langt i år. 

Totalt er det blitt 1417 birdier og av disse har Olav Breistein stått for 90.  Han leder og birdiecupen sammenlagt med 849 poeng - nesten 200 poeng foran nr to som bare har 655 poeng!

I Stormcup sammenlagt gjelder bare halvparten av rundene, så når 10 runder er spillt er det de 5 beste som teller.  Den som vinner sammenlagt får æren av å bevokte Victoria i kommende sesong.  Klubben venter forresten på en koronaoppdatering for Victoria og håper den kommer her på siden om ikke for lenge.

Og for å dra det litt ekstra ut før sammenlagtlederen blir offentliggjort kan en fortelle at 4 personer har deltatt på alle 10 rundene så langt.

Men lederen har bare deltatt på 9 runder, det samme har nr to.  Det er 7 poeng mellom førsteplassen og andreplassen. Førsteplassen har 242 poeng, som er 6 poeng fra perfekt score.  For å få dette har Olav Breistein vunnet tre ganger og to ganger tatt andreplass.

 

Alle tall etter 10 runder finner du her