For å få fart på ting var det vannmelonknusing til oppvarming i dag.  Mange prøvde og mange feilet og mange disker blei skadd underveis ...

Så godt var det at det var diskbyttedag i dag slik disker kunne bli erstattet.  Mange disker og nokre bagger var klar for nye eiere, dog uten at alle fant slik.

Runden var som en skikkelig bergenssommer; regn, sol og vind i ulik miks og ulik mengde, men stort sett ganske bra forhold.

 

Pass deg for junioren!

Ida Emilie Nesse gjør kjempesteg resultatmessig og det er flere enn pappa Tommy som bør passe seg for denne unge damen.  I dag gjekk ho på 58 og enkelte blei så skremt at det var snakk om å selge bagg på finn.no etter runden ...

 

Nybegynner

Øyvind Sørheim tok heim seieren her med en 64 runde.  Trygve Nordtveit tok andreplass og Marius Grøneng tredjeplassen i en klasse som har plass til flere kastere.

 

Rekreasjon

I rekreasjon var det bedre oppmøte i dag med 9 stykk.  Best var Jon Liseth som gjekk på par.  Like bak kom Tommy Nesse (+1) og så Lars Vattøy og Daniel Nordenborg (begge +3).

 

Open

14 stykk stillte i openklassen i dag.  Vegard Jarvis Westergård slo til med en boogiefri runde og 8 birdies, noe som gir en score på 46 og førsteplass.  Like bak kom unge Breistein med 47 og bak der igjen kom Stein Ødegard med 49.  Var bare disse tre som kom seg under 50 i dag.

 

Birdies

Det var 111 birdies i dag og det var birdie på alle hull.  Flest kom på hull 2 og 9 der kom 13 stykk på begge.  En birdie her gav bare 5 poeng i birdiecupen.  I motsatt ende var hol 3 og 8 der da kun var 1 birdie og disse gav 60 poeng.

Olav breistein vant birdiecup med 142 poeng fordelt på 10 birdier.  Mest effektiv i birdicupen var Jon Liseth som hadde 3 birdier som i snitt gav 17 poeng.

 

Andre tall og tull

Som vanlig var hull 9 enkleste og spillte i dag 0.407 under par.  Hull 3 spillte 0.741 over par.

Ingen fekk par på hol 4.  Det snittet 3.7 og var nest vanskligst og hadde nest størst variasjon med standardavvik på 0.8.  Hol 13 hadde 21 par og minst variasjon med bare 0.3 i standardavvik.

 

CTP

Stein Ødegard var førstemann som kastet på hull 2 og etter han var det ingen som kom nærmere korg.  For denne bragden får han en ukjent sum penger.

 

Scores og scores

Scores, birdieoversikt og sammenlagter finner du her. Og vil du sjå klasseresultater kan du kikke på metrix for detaljer

 

Neste runde

Du kan alt nå melde deg på til neste ukes runde ved å gå inn her.