To spillere var bogeyfri på runden i dag, men det holdt ikke når andre slo til med 10 birdies

Stein Ødegård hadde 10 birdies i dag, men og en OB-bogey på det beryktede bingohullet nr 4.  -9 (45) hold til seier på en runde med fint vær etter flere dager med regn.

Open

Stein vant altså open i dag.  Bak han var det tett i tett.  Nærmest kom Erlend Johnsen på 46 og bogey fritt (den andre var Sondre Dragsett som klokket inn ein 48 runde) og like bak han på 47 kom Christer Ellenberger og Sveinung Sveen.

 

Rekreasjon

Om det var tett i Open så var det overfyllt i toppen av rekreasjon.  Thomas Regin tok seieren med 56 kast og bak han på 57 var det heile 4 stykk:  Kim Samuelsen, Andreas Skau Woldsdal, Daniel Nilsen og Tommy Nesse.

 

Nybegynner

Trygve Nordtveit tok dagens klareste klasseseier i dag med 59 kast.  Dette var 5 kast bedre enn Thomas Nilsen og Even Mjølnerød som begge gikk 64.

 

Junior

Ingen juniorklasse i dag siden pappa Nesse var redd for å bli slått av egen datter og hadde sendt ho vekk på 'ferie'.

 

Sammenlagt

Ingen endringer på topp 3 i sammendraget, men Erlend Johnsen har tatt litt innpå leder Olav Breistein som er vekkreist i forbindelse med helgas NM som går i Klæbu.  I tillegg til Olav har Stormkast med Atle Svandal og Anders Haugen i NM.

 

Regelbrudd

Det ser ut til at noen brøt reglene under dagens runde!

På hull 17 henger det en trehuske og denne var fritthengende første gang min gruppe passerte (dvs, når vi spillte hull 9).  Da vi kom til hull 17 senere hadde noen surret denne rundt treet slik at den ikke var i veien.

Dette er ikke lov siden husken må ses på som en permanent del av banen og en har da ikke lov å endre/flytte på noe etter at runden er startet.   Dette er dekket av PDGA regel 803.01 og gir et straffekast.

 

Lett og vanskelig

Som vanlig var hull 9 lettest og ble spillt 0.355 under par. Vanskligst var hull 11 som vart spillt 0.484 over par.  Minst variasjon i scoren var det på hol 8 og 13 som begge hadde et standardavvik på 0.375, størt var den på hol 2 som hadde hele 1.122 i standardavvik.

 

Birdiecup

Sveinung Sveen hadde 8 birdies i dag og vant med en sum på 106 ettersom han også var mest effektiv (hver birdie gav han i snitt 13 birdiepoeng).  Christer og Stein hadde begge 10 birdies i dag, men Stein hadde noe bedre uttelling på sine og fekk 103 poeng mot Christer sine 92.

Det var birdie på alle hol i dag, færrest på 8, 11 og 15 som alle hadde to birdies.  Flest birdies kom på hol 9 der det var 15.

Ingen endringer i toppen av birdiecupen sammenlagt.

 

Detaljer

Sammenlagt, birdiecup og andre detaljer kan du sjå ved å gå inn her.

Detaljert score pr hol kan du finne ved å gå inn her.

 

Stormcup #13 - med feature card !

Det er nå mulig å melde seg på neste ukes runde ved å gå inn her.

Neste uke vil og inneholde et 'feature card' på hol 1 - der vil toppen sammelagt bli plassert i samme gruppe og får testet seg mot hverandre!