Om en disk går rett i korg og ingen ser det - er det da en Ace ?

Fantastiske frisbeeforhold i kveld og 46 fornuftige sjeler hadde tatt turen ut i parken.

Og spørsmålet rundt Ace eller ikke kom opp to ganger i kveld - To ace, begge blinde!

Olav Breistein satt disken rett i på hull 11, mens Espen Visnes tok den første kjente acen på hol 17.

 

Nybegynner

Tett i toppen av nybegynner med et kast mellom vinner Trygve Nordtveit (60) og nr to Øyvind Sørheim, som igjen var ett kast foran Daniel Hassel.

 

Rekreasjon

Sverre Idland tok heim seieren i rekreasjon med bare to boogies og solid putting i dag.  Hans 52 score var en bedre enn Johnny Sognnes som tok andre.  På delt tredjeplass med 57 kom Kim Samuelsen og Philip Røyland.

 

Open

Høgt nivå og svært tett i openklassen i kveld.  Erlend Johnsen er tilbake med en minus 10 runde (44) like foran Stein Ødegård (45).  Tredelt tredjeplass på 46 mellom Christer Ellenberger, Olav Breistein og Mathias Odenbratt.

 

Birdebonanza

 25% av alle hull endte opp med birdies i dag.  Av 200 birdies kom 23 av dei på hull 2 der 50% av feltet greide birdie.  Ingen fekk birdie på hull 15.  Sjølv om det kom flest birdies på hull 2 var det kun femt lettest på dagens runde.  Som normalt var hol 9 enklest med et snitt på 2.7.  Hull 15 var altså uten birdies og dagens vanskligste med 0.7 over par i snitt.

Både Mathias Odenbratt og Erlend Jonsen spelte boogiefritt i dag.  Erlend hadde også flest birdies sammen med Stein Ødegård, begge hadde 10 stykk.  Hele 5 stykk hadde 9 birdies; Christer Ellenberger, Mathias Simonsen, Håvard Eggestøl, Roar Gjøsæter og Olav Breistein (som i tillegg hadde en Ace).

Erlend var og suveren i birdiecupen med 100 poeng - 42 mer enn nestemann på lista!

 

1078 på Olav !

Olav håvet inn på kveldens runde.  Siden Espen ikke hadde betalt i Ace potten så Olav tok hele utbetalingen på 928 kroner.  I tillegg tok han 150 kr for CTP på hull 1. 

Olav seier han planlegger å invistere hardt i plastikk og framtidige ace og CTP-potter

 

Del gjerne Ace-info

Send gjerne inn Ace-bilder eller legg dei ut på facebookgruppen.  Er kult å få info om Ace på banen med info om diskvalg, kva type kast, antall vitner og vindforhold.  Feks kastet Olav i kveld backhand med en P2 i G-line, masse lyd, men ingen visste om det var en Ace før dei kom fram og fekk sjå !

 

Detaljer

Detaljer fra dagens runde finner du på stormkast.no og på DGMetrix.

 

Neste runde

Du kan alt nå melde deg på Stormcup #15 ved å gå inn her