Rekordoppmøte i det fine været i kveld

Hele 55 stykk på plass i kveld og mange nye fjes, noe som er hyggelig.

Var og mange som kom og startet å spille utenom Stormcup, selv om det er svært godt skiltet om at banen er stengt mellom 1700 og 2100.  Me håper at folk kan respektere dette, det er snakk om 4 timer pr uke og det finnes flere gode alternativ lett tilgjengelig.

 

OPEN

Blunker du så mister du 3 plasser...

I open klassen er det nå ekstremt tett.  Er du 4 kast bak den som vinner så havner du faktisk på 11 plass !

Tre solide runder og tredelt på første i dag. Gamlingen sjølv, Terje Rørmark, prikker inn formen til helgas Norgescup i Oslo. Mens 'nykomlingen' Yngve Syndfjord like godt gjekk boogiefritt og satte pers med heile seks kast - svært grei måte å ta sin første rundeseier i Stormcup på!  Sistemann som presset seg inn på toppen av pallen var og ein gamling, dog av den unge sorten; Håvard Eggestøl.

Det var firdelt på fjerdeplass og tredelt på åttende.

 

REKREASJON

Hele 7 birdier på vinneren av rekreasjon i kveld.  Med noen boogies i tillegg gav dette Daniel Nordenborg en meget pen -2 runde.  Maris Grøneng kom like bak med 53, mens Jo-Marius Haraldsen og Tommy Nessse delte tredjeplassen med 54.

 

NYBEGYNNER

Dagens klareste seier kom i dag i nybegynner der Robin Yven sin 56 runde var 3 bedre enn nr to som blei Trygve Nordtveit.  Tredjeplassen tok Eirikt Athammer seg av med en 60 runde.

 

JUNIOR

Veldig hyggelig at det er flere juniorer på Stormcup for tiden.  I en klasse med stort aldersspenn blei det i dag tett kamp. Ida Nesse og Josef Rannestad endte opp på samme score med solid spill og 64 runder. Isak Rannestad tok tredjeplassen med 77 kast.

 

 

Lett og vanskelig

Tre hull spillte under par i snitt i dag (2,9 og 10) og som normal var 9 lettest med 0.255 under par.  Minst variasjon var det på hull 13 som har et std avvik på 0.446 og som blei spelt 0.145 over par i snitt.

Hull tre spelte i dag 0.673 over par og var med relativt klar margin vanskligst i dag.  Størs spredning på score var det på hull 6 som fekk et std avvik på 1.51

Mange fugler og ein gris

CTPig var i dag parkert under korg 9 og det var det Thomas Sundal som sørget for.

 212 birdies blei det i dag og Eivind Wengaard stod for nesten 5% av dei med sine 10.  Dette gav 'kun' en tredjeplass i birdiecupen siden han bare samlet 45 poeng.  

Mathias Odenbratt sørget for å velge dei rette hulla å få sine 5 birdier på og fekk 74 poeng.  Håvard frøysa blei nr to med 67 poeng vha 8 birdier.

Det var kun en birdie på hull 7 i dag, og den tok Mathias Odenbratt seg av og blei belønnet med 60 poeng.

Det var 23 birdier både på hull 2 og 6, så her fekk en kun 3 poeng i birdiecupen.

 

Alle detaljer finner du på Metrix og på www.stormkast.no

 

Grusbanen - ikke en driving rang

Vi deler parken med mange andre, det gjelder også grusbanen.   Frisbeekaster har alltid vikeplikt og skal ikke kaste om dei i hele tatt kan lande nær noen, det være seg personer eller dyr.

Det er en god del som driver utover grusbanen og dette er i grunn ikke et godt sted for lange kast, enten du er nybegynner og kaster 50 meter eller du er en av dei 'galningene' som kaster 150 meter.

Det går en vei/sti over grusbane og det går en godt traffikert grusvei langs med den.

Selv om du føler du har kontroll så må du tenkte på det dårligste kastet du kan gjøre og hvor det kan havne.  

Styret ønsker ikke at grusbanen brukes som driving range.

 

Neste runde

Neste uke er det igjen første runden av månden og klart for leadcard i sammendraget der det ikke er noen endringer siden sist uke.

Du kan melde deg på ved å gå inn her.