Men blei det bare tull ?

Med 30 stykk på 15 hull uten særlig med konflikter gjekk runden lynraskt, sjølv om det pøste ned på de første hullene.  Men det ble opplett og veldig gode kasteforhold,  så etter bare litt mer en halvannen time var de fleste rundt.

 

CTP på hull 2 er en dårlig ide var dei fleste enige om.  For å ha CTPig på hull 2 er det samme som å meir eller mindre gi pengene direkte til Luis Garcia del Moral.  Dette er et hull Luis er en mester på og i dag plasserte han disken og grisen et par disklengder fra pinnen og kunne innkassere 140 kr.

 

Juniorklassen var i dag Rannestadklasse. Brødrene spiller ganske tett, men storebror Josef et lite kast foran stort sett.  Han kom inn på +1 i dag (46), mens Isak kom på 64.

 

Nybegynnerklassen var nesten en Wengaardklasse, men et par andre sneik seg også med (og en Wengaard sneik seg over i en annen klasse).  Best var Even Mjølnerød på 48 (+3) før Wengard type Joakim på 54, mens Trygve Nordtveit og Marius Grøneng kom på delt tredje med 55.

 

Rekreasjonsklassen fekk delt seier i dag.  Daniwl Nordenborg og Tommy Nesse kom begge inn på par (45).  Andreas Skau Woldsdal gjekk på tre over par og kom på tredje.

 

Openklassen fekk også delt seier. Her blei det delt mellom Erlend Johnsen og Roar Gjøsæter som begge spelte 38 (-7) - noe som nå er banerekord  Tredjeplassen gjekk siste nybegynner Wengaard (dvs, type Eivind Wengaard) som kom inn på 39.  Hellers kan en merke seg at flere uker med store nybegynner- og reklasjonsklasser så er det kun open spillerene som er tøffe nok til å ta turen når det er meldt litt fukt på banen ...

 

Banen var altså kortet ned til 15 hull og har nå par 45.  Dagens letteste hull 8, som altså er hull 9, men det åttende hull...  Uansett, "ned i dumpen" ble spill et halvt kast under par.   Hull 3, som altså er hull 3 var vanskligst i dag med 0.7 over par.   I dag blei hull 7 spelt eksakt på par.

Tre spillere greide i dag å få turkey med stuffing og dessert (dvs birdie på fem påfølgende hull).  Nikolai Edie Møller gjorde det på hull 4 til 8, Stein Ødegård på 5 til 9 og Erlend Johnsen på hol 1 til 5.  Det var også tre spillere som fekk 8 birdies:  Stein, Erlend og Roar. 

Erlend tok også birdiecupen med 111 poeng framfor Roar (82) og Atle Svandal (54).