I følge CTPig finnes det ikke dårlig vær, men

bare dårlige knær.

 

Uansett om du har dårlig knær eller ikke, det var tidvis vanskelig å komme seg rundt på en våt og sleip bane.  Det var i starten elendige forhold med masse regn, men litt vind seinere blei det ikke så gale forhold.

 

Junior

Ida Emilie Nesse var åleine i juniorklassen i dag og lekte jojo.  Ho veksla mellom par og ikke par nesten hele veien og endte opp på 53.

 

Nybegynner

Markus Christensen tok heim seieren med en 47 runde - to kast foran Kalju Kesper og Marius Grøneng som begge fekk 49

 

Rekreasjon

Andreas Skau Woldsdal tok en relativt klar seier i rekreasjon med en runde på par (45).  Daniel Nordenborg tok andre med 49 og Tommy Nesse tredje med 50.

 

Open

Stein Ødegård sneik seg til seieren i openklassen med -8.  Den evige toer, Eivind Wengaard, og Roar Gjøsæter kom inn på andreplass, begge med -7.

 

 

 

CTPig

CTPig koste seg i kveld og det var mange som fekk æren av å "halde" den før den endte opp ca 3 meter fra kurv etter et kast fra Atle Svandal.

 

Banen

Med 29 spillere blei det birdie på alle hol, totalt 95 stykk.  Stein og Roar stod for 10 kvar og dei fekk begge 108 birdiepoeng. Tredjeplass i birdiecupen blei det på Andreas Woldsdal og Eivind Wengaard med 90 poeng.

Flest av birdiene kom på hol 8 ('Ned i dumpen') der 14 stykk fekk birdie.  Dette var og det letteste holet på banen med et snitt på 0.3 under par.  Vanskligst var 6 ('hazardøya') og 12 ('Olga Marie') som blei spelt 0.8 kast over par.

Kjedligste hol var 10 (som er ganske navnlaus) som hadde et std avvik på bare 0.3 og snitt på eksakt 0.   Mest drama finne du på hol 6 ('hazardøya') der stdavviket er et helt kast.

 

Sammenlagt

Det er fortsatt åpent i sammendraget.  Olav Breistein leder fortsatt, men det skal være teoretisk mulig for Erlend Johnsen å ta han igjen.

Med kveldens seier tok Stein Ødegård igjen Eivind Wengaard og dei er nå på delt tredjeplass.

 

Ultimate

Det er enda god plass på ultimatetreningene til Stormkast i Haukelandshallen.   Oppfordrer folk til å ta turen og sjekke ut dette.  Det er godt og varmt i hallen, ikke regn eller gjørme, bare hyggelige folk og frisbeer i fleng !