Herlige forhold og bra oppmøte på nyttårsgolfen.

Nyttårsgolfen gjekk over to år og på nyttårsafta var det 17 stykk som tok turen ut på en tidvis glatt bane, men det er ikke rapportert noen skader. Litt teknisk trøbbel med scoren tidlig på dag, men alt blei registrert til slutt og på toppen etter dag ein stod Vegard Jarvis Westergård med en ekstremt solid -9 runde !

På andreplass låg Stein Ødegard med -7 og rett bak han med -6 var Erlend Johnsen. 

Det var og spenning rundt årets siste offisielle turneringsbirdie.  Og den kan du se nedenfor!

 

Til førstedag var det et frafall på ca 44,705% .  Mellom anna dukket ikke ledertrioen opp for å forsvare plassene sine.  Og du må be in it to win it...

Det var noe kaldere på denne dagen og fortsatt litt glatt.  Men bortsett fra det var det fantastisk fine forhold. 

Olav Breistein var tidlig på plass for å sikkre seg the double på birdiefronten, dvs ha fjorårets siste og årets første offisielle birdie.  Han hadde muligheten på hull 1, men der greide ingen birdie i dag (teen var svært glatt).   Og på hull to stjal Terje Nilima Monsen æren!
Så om 2020 var Olavs år er dette da tegn på at 2021 kan blir Terjes år ???

Andel birdies gjekk ned fra 34% til 25% på en dag to der dei fleste spillte likt eller dårlige enn første dag.  Tre personer gjorde det bedre på dag to, Anders Benjamin Grinde og Roar Gjøsæter forbedret seg begge med ett kast, mens Hanna Hugosson startet nyåret med å gå 6 kast bedre enn i 2020!

 

Roar gjekk boogiefritt og fekk -6 i dag og endte opp på -11 totalt og vant med det sammenlagt.  Terje tok andreplassen med -7 og Sondre Harila tok tredje med -6.

 

Det var lovd premiering i god Stormkastånd, noe som innebærer tilfeldig trekning av premier.

 

Vha resultatlisten og random.org ble avgjort

Gratulerer til alle som får en klubbdisk kvar.

Videre får Olav og Terje en klubbmini for siste og første birdies

 

 

(ta kontakt med Roar for premier)