Mange stakk innom dagens runde, men ble noen stukket ?

Ferien er over og 61 stykk tok turen ut i parken i vind som kom fra alle kanter og i alle styrker.

Som vanlig er det mange som ikke har fått med seg at banen er stengt fra kl 17 på alle tirsdager.  Men det er den altså, er du ikke med på Stormcup kan du ikke rekne med å få spille på banen etter kl 17.

 

Fuglene

Begynner med birdiecupen i dag.   Det gjelder å velge sine birdier med omhu og flinkast til da i dag var Johan Henrik Pettersen.  Han sørget for å få birdie på det andre hullet (dvs, hull tre  ;) ) noe som var verdt 30 poeng i dag.  Og når han da også hadde 5 andre birdies så endte han opp med 54 poeng totalt.   Stein Ødegård var ikke like flink til å velge sine birdier, men han gjekk for kvantitet framfor kvalitet og hadde 10 birdies som gav han 51 poeng.   Tinius Andreas Bull valgte og å få birdie på hull 3 og sammen med to andre birdier gav det han 40 poeng og tredjeplass.

I sammenlagten er Roar Gjøsæter nå oppe i 976 birdiepoeng, dette foran Luis Garcia (917) og Eivind Wengaard (865).

 

Junior

Isak Rannestad var også denne veka eneste junior og gjekk en fin runde som var 10 kast bedre enn sist uke.

 

Damene

Hanna Hugosson tok førsteplassen med 48 kast foran Marita Nes som kom inn på 52.

 

Nybegynnere

 Hele 30 stykk deltok i nybegynnerklassen i dag.  Spennende i toppen og Sondre Eskeland og Adrian Eikås endte til slutt begge på -3.  Kai-Morten Omdal tok tredjeplassen med -1.

 

Rekrasjonistene

Nivået i rekreasjon er høyt og du må score bra for å henge med.  Jørgen Frotaule slo til med en meget solid -6, Tommy Tusberg og Johan Henrik Pettersen kom begge inn på -3 og dermed delt andreplass.

 

Åpen

Stein Ødegård leverte en knallsolid runde i dag, bare plagd av Olga Marie.  Men med 10 birdies blei det tilslutt -7, ett kast foran Jonas Dein på -6.  Roar Gjøsæter tok tredjeplassen med -5.

 

 

"Ned i dumpen" og "Haugenhøyden" var i dag lettest på banen og spillte begge så vidt under par.  "Langs vannet" var tyngst og spelte nesten et kast over par.    Atle Svandal var eneste som spillte bogeyfritt i dag

 

 

 

 

 

 

Og lurer du fortsatt på om noen ble stukket av jordeveppsen til venstre for korg 9?   Vel det er ingen som veit !