Baneoppsett er sist justert  7. april 2020

Husk at du som kaster alltid har 'vikeplikt' for andre brukere av parken - ikke kast om du kan lande i nærheten av noen.

 

Teksten under er alltid den som er gjeldende baneoppsett - trykk på bildet for større utgåve - merk at ob linjer stort sett ikke er tegnet inn på kartet

 

 


Holbeskrivelser

1 - Par 3. OB på og over vei og grusbane, i kanalen

2 - Par 3. OB i og til høyre for kanalen. Drop på venstre side, ca 30 meter fram

3 - Par 3. OB på og over grusbane og vei. OB i vann

4 - Par 3.  "OB-øy" - må bli liggende innenfor markert område. Bommer du fra tee går du til dropsone - deretter vanlige ob-regler. 

5 - Par 3. Mando til venstre for markert tre.  Drop bak kummelokk over vei foran mando.  OB på og over vei til høyre

6 - Par 3. Mando til venstre for tre. Drop markert ved tre.  OB på og over vei til høyre

7 - Par 3. "Hazard-øy".  Alt untatt oppmerket området er hazard.  Blir du liggende i hazardområdet kaster du fra der du ligger, men får et straffekast.  Det gjentas om du havner flere ganger i hazard.  OB på og over vei til venstre

8 - Par 3. OB på og over vei til høyre

9 - Par 3. OB på og over vei (laaaangt nede til venstre)

10 - Par 3. OB på og over vei, til høyre for linje langs trelinjen og mellom trærne på sletten.  Dropsone skal brukes ved alle OB fra tee, kan brukes på OB på senere kast.

11 - Par 3. OB på og over vei til venstre, på og over grusvei/kirke bak kurv.  (Merk at OB linjen mellom trærne på sletten ikke gjelder på dette hullet, bare på hull 10 og 17)

12 - Par 3. Trippel mando. Drop markert til høyre foran (stein-)mur.  OB på og over vei til venstre

13 - Par 3. OB på og over vei

14 - Par 3. OB på og over vei

15 - Par 3. Mando til venstre - mandolinjen går mot den tynne enslige furuen i fairwayen til 16, markert med malte pinner.  Drop markert.  OB på og over veier og parkering til høyre

16 - Par 3. Mando til venstre.  Drop markert.  OB på og over veier. 

17 - Par 3. OB på og over vei, på kirken. OB i hager bak korg. OB til høyre for linje mellom trær på sletten og langs trelinjen.

18 - Par 3. OB til venstre i hager (markert linje).  OB nedenfor murkant i bakkant. OB på og over vei laaaaangt til høyre.  Mando til venstre for første bjørk på høyre side (foreløpig ikke merket).  Drop på tee.

 

 

 

Lynghaugbanen ble først oppført i 2002 og er den åttende elste frisbeegolfbanen i Norge.