Baneoppsett er sist justert 2. sept 2020

Husk at du som kaster alltid har 'vikeplikt' for andre brukere av parken - ikke kast om du kan lande i nærheten av noen.

Banen er stengt for alt spill tirsdager mellom kl 17 og 21 - kun åpen for de som spiller Stormcup, som igjen er åpen for alle !

 

Teksten under er alltid den som er gjeldende baneoppsett - trykk på bildet for større utgåve - merk at ob linjer stort sett ikke er tegnet inn på kartet

 

 

OBS!  Det er bare 15 hull, men nummereringen går til 18 - dvs, det er 'hull' i nummerering.    Hull 7, 11 og 12 finnes ikke


Holbeskrivelser
(Alle hull er par 3)

1 - OB på og over vei og grusbane, i kanalen

2 - OB i og til høyre for kanalen. Drop på venstre side, ca 30 meter fram. Det er frivillig å bruke drop om du har vært over godt område.

3 - OB på og over grusbane og vei. OB i vann

4 - "OB-øy" - må bli liggende innenfor markert område. Bommer du fra tee går du til dropsone - deretter vanlige ob-regler. 

5 - Mando mellom bjørker.  Dropp på tee. 

6 - "Hazard-øy".  Alt untatt oppmerket området er hazard.  Blir du liggende i hazardområdet kaster du fra der du ligger, men får et straffekast.  Det gjentas om du havner flere ganger i hazard.  OB på og over vei til venstre

 

8 - OB på og over vei (laaaangt nede til venstre)

9 - OB på og over vei. Hazard til høyre for linje langs trelinjen og mellom trærne på sletten. 

10 - Vær obs på de som spiller hull 6 og 9

 

 

13 - OB på og over vei

14 - OB på og over vei

15 - Mando til venstre - mandolinjen går mot den tynne enslige furuen i fairwayen til 16, markert med malte pinner.  Drop markert.  OB på og over veier og parkering til høyre

16 - Mando til venstre.  Drop markert.  OB på og over veier. 

17 - OB på og over vei, på kirken og inne på anleggsområdet rundt kirken. OB i hager bak korg. OB til høyre for linje mellom trær på sletten og langs trelinjen.

18 - OB til venstre i hager (markert linje).  OB nedenfor murkant i bakkant. OB på og over vei laaaaangt til høyre.  Mando til venstre for første bjørk på høyre side.  Drop på tee.

 

 

Lynghaugbanen ble først oppført i 2002 og er den åttende elste frisbeegolfbanen i Norge.