Da finnes no ein god del baner i og rundt Bergen, men  dei aller fleste kaster kun på sin "heimebane".

Så her er den første i ein serie av banepresentasjoner som kanskje kan lokke folk ut til nye utfordringer.

Merk! Artikkelen er sist endret for 7 år siden. Informasjonen kan være utdatert.

Hetlevikbanen ligger i Loddefjord, like før Haakonsvern.  

Det er 5 korger på banen, og desse utnyttes til det fulle.   Det finnes både 9 og 18-hulls oppsett for banen.   Alle utkast (med untak av ett) er godt merket med påler, maling på asfaltert vei eller egne utkast.  Med et banekart og hullsbeskrivelser skal det være lett å finne fram på banen.

Hetlevik er lagd som en nybegynnervennlig bane, men er utfordrende pga endel høydeforskjeller og et par trange 'skogshol'. Hola er relativt korte, men det finnes og to par 4 (dette siden de er trange) og nokre hol der en må ta i om du skal nå heilt fram til korg.

For mange er det sjøen som er det store hinderet på Hetlevik.  Det spilles langs en gamal badestrand, men no er det kun diskbadere som tester vannet her.   Vannet er nok meir skremmende enn farlig, men har du litt uflaks blir det kanskje bading...


Det er egen parkeringsplass til banen og det er bussholdeplasser ca 50 og 150 meter fra banen.

 

 

Det som er en bakdel med Hetlevik er at store deler av området ikkje blir klipt, og så snart gresset får vokst forsvinner det disker og banen blir tilnermet ubrukelig.  Men før den tid er banen veldig fin.

 

Baneoppsett for Hetlevik banen finnes her

 

 

 Banen ligger mellom Mathopsveien og vannet