Vår gode venn og medgründer av Stormkast - Bergen Frisbeeklubb, Jørn Ove Stokka, døde  brått 14. Februar.

Jørn Ove var svært sentral i opprettelsen av Stormkast og som med det meste annet han gjorde gikk Jørn Ove all in også i frisbeen. Han bestilte de første golffrisbeene fra Diskbutikken, han lagde klubbens første hjemmesider og satte klubbens første hole in one!

Det ble ikke få turer den blå VW Poloen til Jørn Ove tok oss med på til Lynghaugparken og andre steder der det var mulig å kaste frisbee.  Jørn Ove stilte alltid opp med både bil og godt humør.

Klubben het helt i starten Kast og Let Frisbeeklubb, dette siden vi brukte minst like mye tid på å lete etter frisbeer som å kaste de. Jørn Ove hatet å miste frisbeer. Et eksempel på dette og en veldig Jørn Ove ting å gjøre var da han kastet en rød frisbee opp i noen høye grantrær på Fløyen.  Vi lette lenge og grundig, men den var ikke å finne.  Så Jørn Ove tok fram digitalkameraet og tok en masse bilder. Så brukte han bokstavlig talt hele natten på bildelanalyse.  På et av bildene fant han to røde pixler - og dagen etterpå kunne han reise opp og der de to røde pixlene var - der var også frisbeen!

Jørn Ove flyttet østover sammen med sin framtidige fru.  Det ble fortsatt litt frisbee både østpå, i Bergen og deltagelse i NC på Sula i 2006 der han lagde en av de første turneringsvideoene som kom på nett fra norsk frisbee.

Etterhvert ble det andre prosjekt enn frisbee som fekk fokus; jobb, hund, hus og mye annet sammen med sin kjære Kristel.   Men selv med mange prosjekt så hadde Jørn Ove alltid tid og var seg selv med sin lune lavmælte humor når vi møttes eller chattet på nett. 

 

Våre tanker går til Kristel og resten av familien.

 

Jørn Ove vil bli dypt savnet, og ikke glemt...

 

Tor Løseth og Roar Gjøsæter