Nok en runde er tilbakelagt i vakre Lynghaugparken på en kveld som inneholdt både sol, skyer og litt regn. Det ble i dag svært tett i teten i både Open og Nybegynner. Hele 5 spillere delte i dag en score på -7.

Nybegynner:

 Daniel Hassel og Joakim Wengaard kjempet tett og endte på delt 1. plass med -1. Pål Magnussen snappet 3. plass med en runde på par (0). Gratulerer!

 

Rekreasjon:

 Aleksander Misund tok en klar seier i rekreasjonsklassen hvor han kastet hele 7 under par (-7)! Kristian Kleppe tok en sikker 2. plass med -4, etterfulgt av Kjetil Sundfjord (-1). Gratulerer!

 

Dame:

 Ida Emilie Nesse var eneste som stilte i denne klassen i dag, men hun spilte en knallsterk runde med hele 15 kast mindre enn sist uke. Hun endte på +2! Gratulerer!

 

Open:

 Det var mange om beinet i openklassen hvor Eivind Wengaard knep seieren med -8 foran en gjeng med sultne ulver. Olav H. Breistein, Mathias Simonsen, Stein Ødegård og Christer Ellenberger delte alle 2. plassen med -7. Gratulerer!

 

For å se sammenlagtliste og hvordan man ligger an i birdiecup-sammendraget så sjekk ut samlingen av ukesgolfresultat på: http://stormkast.no/index.php?r=sc/default

 


 

VIKTIG !

Det bli slutt på knekking av grener og trær på banen !

 

Det er en selvfølge at det ikke er lov å knekke greiner og trær i en park, uansett hvor lite eller stort. 

Og det er selvfølgelig ikke lov i henhold til spillets regler.  Knekker eller skader du naturen med vilje på annet vis er det direkte diskvalifikasjon.

Skal du jukse ta heller å flytt deg vekk fra treet, ikke ødelegg for alle andre!