Hele 64 deltakere valgte å bruke deler av kvelden på å spille cup i vakre Lynghaugparken.

Været var stort sett pent, men med innslag av vind mot slutten. Med mange deltakere kommer ofte også mange blinkskudd, og det sørget både Mark Anthony Soddano og Roar Gjøsæther for med sine kast for Ace. Mark hadde Ace på hull 8 og Roar på den midlertidig forhøyede kurven til hull 14 (som han selv satte opp). Mark hadde ikke betalt acepotten og Roar tok derfor hele 75% av acepotten som i dag gav ham hele 1471 kr. Gratulerer!

 

Nybegynner:

I nybegynnerklassen tok Pål Magnussen seieren (-1) foran Even Kvalvaag (0), med hele 3 personer som delte 3. plass – nemlig Jørgen Frotaule, Eirik Athammer og Daniel Hassen (+2). Gratulerer

 

Rekreasjon:

I rekreasjon ble det delt seier mellom Kristian Kleppe og Aleksander Misund (-3), mens Josef Rannestad tok en sterk 3. plass med -2. Gratulerer!

 

Dame:

Ida Emilie Nesse spilte i dag nok en god runde og avsluttet på +9. Gratulerer!

 

Open:

I open tok Viljar Rolfsen en sikker seier med -8, mens det ble en kamp om 2. plassen som Olav Breistein til slutt sikret seg (-6). 3. plass ble delt mellom Eivind Wengaard og Atle Svandal (-5). Gratulerer!

 

Alle resultater finner her

 

 

 Hull nr. 14

også kalt «Olga Marie» var i dag gjenstand for mye snakk, latter, glede og frustrasjon. Her ble det i dag både registrert 1 og 7 kast. Noen deltakere kjente kanskje litt ekstra på at høyden plutselig var blitt en faktor. Her illustrert ved Isak Rannestad.

 

 

 

Stengt bane

Det var i dag (som mange tirsdager før) mange som ville spille utenom Stormcup, men banen er helt stengt for de som ikke er er med på Stormcup fra kl 17 av og ut kvelden.

Er viktig at folk er klare på dette når de snakker med de som kommer, det er ikke ok at folk kommer og spiller innimellom andre grupper eller trener ute på banen mens det spilles.

Og det er viktig å ikke angi et tidspunkt der banen blir "ledig" - i dag begynnte folk å spille hull 1 mens det fortsatt var minst to grupper på stormcup som ikke hadde kastet hullet.  Og det var over 30 minutt fra første gruppe var ferdig med runden til siste var det, så selv om din gruppe er ferdig betyr det ikke alle andre er ferdig.

Banen er stengt tirsdagskvelder, så enten er en med eller så må en reise til en annen bane.