Stormcup #6 ble spilt under solrike forhold med tidvise innslag av vindkast.

Til tross for vind og dertilhørende vanskeligheter ble det registrert svært mange gode resultater i alle klassene. Totalt var det nok en gang ny deltakerrekord med hele 67 spillere!

 

Nybegynner:

I nybegynnerklassen ble det tett kamp i toppen, med Joakim Wengaard og Eivind Straume som delte 1. plassen (+1). Robin Yven knep 3. plass med +2. Gratulerer!

 

Rekreasjon:

I rekreasjonsklassen ble det også poengdeling, denne gang mellom Aleksander Misund og Jørgen Nes som begge endte på 4 kast under par (-4). 3. plass ble delt mellom veteranene Nicolai Græsdal og Svein Magne Ekeberg (-1). Gratulerer!

 

Junior:

Den nyoppstartede juniorklassen hadde i dag 3 deltakere som alle fikk hver sin plass på pallen med Josef Rannestad som endte på +1, Ida Emilie Nesse med +8 og Isak Rannestad med +11. Gratulerer!

 

Dame:

I dameklassen tok Marita Nes 1. plassen med +7, Line Sundgot endte på +13 og Rebekka Tysse endte på +17. Det er stadig flere som deltar i dameklassen, det er kjekt å se. Gratulerer!

 

Open:

Det ble en veldig tett kamp i openklassen, men Atle Svandal hadde greie marginer ned til de neste plasseringene. Han endte med å tangere banerekorden på -10 etter det som kan sies å være en uheldig siste putt! Hele 4 spillere delte 2. plass med -8, disse var: Stein Ødegård, Roar Gjøsæther, Anders Haugen og Christer Ellenberger. Gratulerer!

 

 

Alle resultater finner du her !

 


Who did what again ?

For de som husker å langt tilbake som Stormcup #3 så greide Marius Grøneng å få blackace på hull 13 - og sannelig gjorde han det ikke på nytt i dag !

Og som premie poster vi hans all time favorittsang !