Hele 51 spillere kjempet i dag i dalen over alle daler – Fyllingsdalen! Her ble det avholdt nok en knallcup med ny cuprekord på dagens baneoppsett. Jevnt over skyet men opphold og lite vind la forholdene til rette for en fin runde.

Nybegynner:

I nybegynnerklassen kjempet Vegard Grindheim seg frem til seier da han spilte banen på baneoppsettets par med 48 kast. 2 kast bak fulgte Robin Yven på med 2. plass (+2), mens Jonas Rahim og Joakim Wengaard delte 3. plass (+3). Gratulerer!

 

Rekreasjon:

I rekreasjonsklassen trakk Tommy Nesse det lengste strået i dag og endte på solide -3. Plassen bak ble delt av bølingen Nicolai Græsdal, Johnny Sognnes og Johan Henrik Pettersen – som endte sin runde på -2. Gratulerer!

 

Junior:

I juniorklassen tok Josef Rannestad nok en sterk runde med +2 og plassene bak gikk også denne uken til Ida Emilie Nesse med +15 og Isak Rannestad med +20. Gratulerer!

 

Dame:

I dameklassen spilte Hanna Hugosson en sterk runde på banens par, Marita Nes spiller jevnt over solid og endte i dag på +8. Gratulerer!

 

Open:

Det skulle 7 cuper til før rekorden fra runde 1 ble slått. Dette tok i dag Mathias Simonsen ansvaret for, og cuprekorden er nå på -11. Mathias har spilt jevnt godt i det siste og tok en solid 1. plass i dag. På plassene bak lå ringreven Olav H. Breistein som fikk det til å stemme i dag (-8) og forrige ukes vinner (også han en ringrev) med -7. Gratulerer!

 

 

 

Bildet er av putten Odd Martin Hansen satte på det ettertraktede hull 15.

 

Putten illustreres kanskje best av Mr. Hansen sine egne ord

 

«Framet birdie look på 15 – og jeg satt den :D»