Hele 65 spillere møtte til cup i dag! Det var en runde med tidvis kraftig vind men også med fin temperatur. Gisle Kristenfoss hadde nok en finger med i spillet hva gjelder vinden, den luringen! Jevnt over var det helt greie resultater, men snittscoren på 52.23 kast avslører at det var den tredje høyeste snittscoren av de 8 cupene hittil.

Nybegynner:

I nybegynnerklassen delte like greit Tormod Egeland og Andreas Nilsen 1. plassen da de spilte på par (0). Vegard Refvik nøyde seg i dag med 3. plass (+1). Gratulerer!

 

Rekreasjon: 

I rekreasjonsklassen trakk Daniel Nordenborg det lengste strået i dag da han endte på -2, Tore Andre Rongved (ringrev) var ett kast bak med -1. Hele 4 spillere delte 3. plass i dag med en runde på par (0) disse var: Johan Henrik Pettersen, Tommy Nesse, Jørgen Wengaard og Petter Austevoll. Gratulerer!

 

Junior: 

I juniorklassen var det i dag Ida Emilie Nesse sin tur og hun spilte en veldig solid runde i kraftig vind da hun endte på +2. Josef Rannestad fulgte like bak (+5) og lillebror tok 3. plass med +13. Gratulerer!

 

Dame: 

I dameklassen ble det den rutinerte Hanna Hugosson som knep seieren med +4, men Marita Nes leverer også en god runde med +7 og er en damespiller å følge med på fremover. Gratulerer!

 

Open: 

Roar brydde seg ikke om vinden i dag – han spilte like gjerne bogeyfritt og hadde totalt 9 birdies, noe som betyr at han endte på -9. På plassen bak fulgte Aleksander Misund med solide -6, mens 3. plass ble delt mellom rivalene Eivind Wengaard og Erlend Johnsen. Gratulerer!

 

Birdiecup: 

Kort fortalt er hvert hull verd 60 poeng, og disse poengene fordeles mellom alle som får birdie på det hullet. Ergo vil det å få en birdie på et hull ingen andre får birdie på gi maks uttelling. Sjeldne birdies belønnes. 

I dag var det Håvard Eggestøl som knep flest poeng i birdiecupen da han scorte 7 birdies – noe som gav 60 poeng. Erlend Johnsen fikk 2. plass i dag med sine 9 birdies (52 poeng) og Atle tok 3. plass med 7 birdies (41 poeng).

 

Sammenlagt i birdiecupen har vi så langt følgende plasseringer:

  1. Atle Svandal 337

  2. Eivind Wengaard 298

  3. Olav H. Breistein 292