41 spillere delte gleden av å kaste i deilige temperaturer og solvær.

Det var imidlertid litt vind her og der som gjorde det litt mer utfordrende å styre kast og putter i riktig retning. Det vanskeligste hullet var i dag nok en gang hull 15 hvor det var totalt 2 birdies (Olav Breistein og Christer Ellenberger), mens det letteste hullet var hull 8 med hele 18 birdies. Verdt å nevne er det at Mikael Hansen i dag satte Ace på hull 11 (øyen) – sannsynligvis med en forehand! Gratulerer!

 
Å finne rett starthull er ikke lett - noe som medførte en langspurt fra mr Eggestøl for å nå starten

 

Nybegynner:

 I nybegynnerklassen stilte 12 spillere, og her tok Robin Yven i dag seieren alene – etter å ha delt 1. plassen sist. Han gikk i dag på -2, hele 4 kast foran nestemann. 2. plass var det Artur Burdek som tok på sin første registrerte deltakelse på Stormcup (+2), etterfulgt av nok en nykommer i cupsammenheng – Espen Bakketun (+3). Gratulerer!

 

Rekreasjon:

 I rekreasjonsklassen stilte det også 12 spillere i dag. Her tok Martin Nakken (nok en førstegangsspiller i Stormcupsammenheng) seieren med -2, etterfulgt av hele 4 spillere som delte 2. plassen med +1. Disse var følgende: Johnny Sognnes, Jon E. Liseth, Andreas Skau Woldsdal og Johan Henrik Pettersen. Gratulerer!

 

Junior:

 I juniorklassen delte nok en gang brødreparet Rannestad 1. og 2. plass. Josef stakk i dag av med seieren på hele 4 kast under par (-4), mens Isak i dag spilte en runde på +13. Gratulerer!

 

Dame:

 I dameklassen stilte i dag kun Hanna Hugosson som spilte seg inn på en sikker runde på par (0). Gratulerer!

 

Open:

 14 spillere deltok i dag i openklassen. Her var det i dag Eivind Wengaard og Roar Gjøsæter som delte 1. plassen med 8 kast under par (-8). Stein Ødegård snappet 3. plass med -6. Gratulerer!

 

Birdiecup:

 Birdiecup-oppsettet er ikke ennå helt klart på Stormkast.no – men dette vil komme så snart det er klart!