35 spillere koste seg i parken i finværet.

Litt vind klarte ikke å ødelegge en kjekk kveld selv om tallet på dagens Stormcup var #13. Det vanskeligste hullet var i dag faktisk hull 11 hvor det var totalt 7 birdies, 9 bogeys, 4 dobbelbogeys og hele 4 trippelbogeys. Det letteste hullet var som sist uke hull 8 med 15 birdies.

 

Nybegynner:

I nybegynnerklassen stilte 11 spillere, og her tok Vegard Grindheim seieren i dag med -1. Delt 2. plass ble det på Erlend Skjeldal Brekke og Daniel Hassel som i dag spilte en runde på par (0). Gratulerer!

 

Rekreasjon:

I rekreasjonsklassen stilte det 8 spillere til start – og her tok ringreven Nicolai Græsdal i dag en enorm seier med hele 6 kast under par (-6). Dette sikret ham faktisk også rundeseieren (det lukter litt open-klasse av gutten). Marius Grøneng og Kjetil Sundfjord tok 2. og 3. plassen med henholdsvis +1 og +2. Gratulerer!

 

Junior:

I juniorklassen delte nok en gang brødreparet Rannestad 1. og 2. plass. Josef stakk i dag av med seieren med en god runde på -1, mens Isak i dag spilte en god runde på +5 (hele 8 kast forbedring fra sist runde). Gratulerer!

 

Dame:

Det var ingen deltakere i dameklassen i dag.

 

Open:

14 spillere deltok i dag, som sist, i openklassen. Her var det i dag Eivind Wengaard og Luis Garcia Del Moral og Petter Tennebø som delte 1. plassen med 5 kast under par (-5). Onde tunger vil kanskje si at open klassen i dag spilte litt under par? Gratulerer!

 

Birdiecup:

Birdiecup-oppsettet kommer forhåpentligvis snart på plass (en programmeringsknipe har oppstått, og høyere makter vil snart komme til unnsetning).


 

 

Vi antar det ikke er frisbeekastere som parkerer på gresset, for det gjør man ikke.