Godt oppmøte i dag da hele 57 spillere stilte til start på dagens Stormcup. Været holdt seg stort sett greit, men med noen innslag av lett yr utover i runden. greit med tidvise innslag av vind. Det letteste hullet var som vanlig hull 7 med 33 birdies og 5 bogeys. Det vanskeligste hullet var hull 2 med 4 birdies og 19 bogeys. Flest bogeys var det allikevel på hull 10 – med hele 28 bogeys!

Bildet er en "throw"back til Stormcup #10, og viser Atle Svandal i solnedgang. Atle hadde bursdag i dag - så han fortjener spalteplass!

Nybegynner:

I nybegynnerklassen stilte det en stor andel av totalantallet – her var det 27 deltakere. Her var det Henrik Austgulen Hestnes som stakk av med seieren i dag med en runde på -1. Daniel A. Nordland-Hope tok 2. plass med en runde på par (0), mens 3. plass ble delt av Erik Lambach, Anton Sæten og Kai-Morten Omdal som alle gikk en runde på +1. Gratulerer!

Rekreasjon:

I rekreasjonsklassen stilte det 16 deltakere, og her var det Kjetil Sundfjord som smalt til med en knallrunde på -6! Kun ett kast bak fulgte Petter Krokstad Dulsrud (-5) mens Terje Nilima Monsen (Mr. Ultimate) tok 3. plass med en runde på -2. Gratulerer!

Junior:

Blant juniorene stilte yngstemann Isak Rannestad opp som eneste deltaker i dag. Ryktene sier at han var svært uheldig i dag når det gjaldt å rulle. Tanker som: «De hersens brettene» dukket nok opp underveis i dagens runde! Han endte med en runde på +19. Gratulerer!(?)

Dame:

I dag var Marita Nes tilbake på cup, og hun var også eneste i sin klasse som stilte. Hun gikk en runde på +11. Gratulerer!

Open:

I openklassen var det i dag kun 12 deltakere, og her var det i dag poengdeling på 1. plass da Olav H. Breistein og Mathias Simonsen klinket til med en svært god runde på -9. Roar Gjøsæter tok 3. plass med -8. Gratulerer!

Birdiecup:

Resultatene fra dagens birdiecup var ikke klare i skrivende stund – men de finner man på følgende link når de er klare: http://stormkast.no/index.php?r=sc/default