Stormkast sitt nylig formede ultimate frisbee lag dro på første runden i Norgescuppen i ultimate denne helgen.

Laget planla å  stille med en tropp på 11 personer, men allerede fra start måtte en av våre mest erfarne spillere melde avbud grunnet sykdom. ??Dette viste seg å bli en trend for turneringen, og vi fikk en del slitne kropper og skader igjennom helgen.

Lørdagens gruppespill gikk bra og alle motstandere måtte stirre tapet i hvitøyet, på tross av at vi spilte en kamp mot vårt kjære lillebror lag BSI. Den siste kampen på lørdagen var dog mot regjerende seriemestere Panncake. Disse hadde en sneaky 1-3-1 sone forsvarsformasjon som ble for mye for våre kjære helter fra vest, og panncake vant 13-5. Vi var likevel andremann i gruppen og gikk videre til kvartfinale dagen etter.

Søndagen spilte vi vår beste kamp i hele turneringen i semifinalen mot brickers fra oslo. En håndfull av stormkast spillerene er avdankede BSI (bergen student idrettslag) spillere, og Brickers er vår likepart som er oppstått av gammle OSI spillere. Vi trakk det lengste strået og demonstrerte nok en gang hvor overlegen Vestlandet er. ??Dessverre måtte vi se oss slått i finalen med et noe flaut 15-1 tap mot TFK (Trondheim frisbee klubb).  Nervene av en finale, skader og slitasje på troppen ble for mye i vår første turnering sammen så vi tar til takke med en andreplass. ??Dette er likevel helt innafor målene som er satt for stormkast, vi skal bruke serien på å spille godt og ha det gøy, og så skal vi knuse til og vinne NM!