Vind, vind og mere vind

Det blås fra alle kanter i dag - samtidig.  Og det blås mye og lite - samtidig.


Men samtidig var det enkelte som handterte dette veldig bra.   Petter, Stein og Luis ignorerte rett og slett vinden og spillte meget bra, med henholdvis -9, -8 og -7 toppet dei greit open i dag.

Isak hadde grei skuring i juniorklassen med +8, mens det i rekreasjon var tett som altting. Kai-Morten og Sebastian tok det med -1, mens tredjeplassen var delt mellom Haakon, Markus og Kjetil.

Det var i nybegynnerklassen det var drama i dag.  Hele 4 stykk på trejdeplass, alle med par: Thomas, Sonde, Tormod og Simen. Men det var Sondre som slo til med hole-in-one på hull 8, og det var det som måtte til for å slå Jonny med ett kast !  Sondre kom inn på -2 og Jonny på -1.  I tillegg tok Torstein like godt å acet hol 4 (dog er det usikkerhet om denne siden det ikke finnes bildet enda ...  ;-) ).

Olav var på første gruppen på pølsehull 1 og parkerte dette - noe som gav han CTP.   Det er ukjent hvor mye dette gav han, og det er ukjent om noen av Ace-gutta har betalt inn i potten og hvor mye de da ev får.

 

 

Fulle resultater finnes her

 

Ace av Sondre Dybsland      Foto hentet fra FB - foto Simen Pettersen