Ved navn Eivind Bogen Brurok

Eivind tok storeslem i dag.   Han vant på score (-10), han vant grisecup med 117 poeng, han vant birdicup med 86 poeng, og han vant AceShop sponset CTP på hull 3!

Stefan og Mathias delete andreplassen med -8.

 

Annen som var flink i dag var Andreas som hadde det som blei beskrevet som en meget vakker hole in one på Olga Marie.  Og den "vanlige" CTPig var i dag på hull 16 15 og Tommy stakk av med denne. 

 

Full score finner du her

 

Grisecup

Grisecup er en forbedret versjon av birdiecupen.   Forskjellen er i hovedsak at score ikke er avhengig av antall spillere og at ulike hull har ulik verdi.

Verdien av en birdie (eller bedre) på hull 2 og 4 er bare 1, mens skulle du få samme score på 3, 15 eller 16 så blir du belønnet med hele 20 poeng !

 

No bogey club

En annen nyvinning er no bogey club.  Her kan du se hvor mange hull spillere har greid å unngå å få bogey eller verre på.   Det blir spennende å se utover sesongen hvor mange som greier å holde seg vekk fra de røde tallene...

 

Birdie nam nam

Dette er på en måte det motsatte av no bogey club.  Her kan du se hvilke hull en spiller ha greid birdie eller bedre på gjennom sesongen.  

 

Hærverk ...

Noe som desverre ikke er nytt på banen er hærverk.   Det knekkes stadig greiner og trær på banen.  Det er utrulig trist at folk som spiller på banen velger å ødelegge samme bane.