Mai 2024 er snart i bøkene, og for en måned det har vært!

Mai 2024

Været har vært upåklagelig. Lynghaugparken har vært upåklagelig. Og alle dere som har deltatt på Stormcup har vært upåklagelige. 126 spiller har bidratt med 305 Stormcup-runder i mai. Snittskåren ligger på 49,2 som er litt mer enn ett kast over par, +1 altså.

Bare tre spillere har klart å vinne én Stormcup-runde i mai, Olav (1), Erlend (1) og Stein (2).

Som seg hør og bør ble den siste mai-runden avsluttet med en CTP-konkurranse på grusbanen. Der stakk Christoffer Cliteur av med seieren og fikk premie av Stormkast, Bouncebackbirdie og dgputt.

Kveldens runde

Stormcup #9 hadde et snittresultat på omtrent det samme som hele mai; 49 kast (+1). Hull 15 ble spilt som vanskeligst med 3,6 kast i snitt, mens hull 7 var enklest med 2,5 i snitt. Gruppe 15 var beste gruppe med 45,5 kast i snitt. Olav H. Breistein, Jon Eirik Liseth, Christoffer Cliteur og Simon Kimmlinghoff utgjorde den.

Åpen

Det handlet egentlig bare om én mann i kveld. Stein Ødegård tok seieren i Åpen, på runden generelt, i birdiecupen OG griscupen. Snakk om storeslem. Tangering av banerekorden ble det også med en småpen 37-runde (-11). Gratulerer! Et lite stykke bak Stein fulgte Atle med 41 kast (-7) og Sander Hjartnes Åsbø like bak der igjen med 42 kast (-6).

Artikkelbilde er arkivfoto av evigunge Ødegård tilbake i 2019.

Dame

2 spillere i dameklassen der Stine Krossøy var best og slo Cristine Son Bale med noen kast. 

Rekreasjon

Thomas Merkesdal leverte en kanonrunde i kveld på 42 kast (-6). Det holdt til seier i Rekreasjon foran Jesper Lågøen (43, -5) og Thor Erik HageSæter (44, -4).

Nybegynner

Tidligere nevnte Christoffer Cliteur tok delt førsteplass i nybegynnerklassen sammen med Herman Jasser, begge med en runde på par. Allan Gräff kom på tredje med 49 kast (+1).

Junior

Våre to juniorer fortsetter å spille bra og utvikle seg. Mathias klokket inn på 67 kast (+19), mens Filip endte på 82 kast (+34). Veldig bra innsats av begge to!

CTP og ace

Benjamin Teigland tok CTP på hull 10. Stort nærmere gikk det vel ikke an å komme. 610 kroner vippses i hans retning! Og hva gikk gjennom hodet på Ole Andreas Helland da han brukte ett kast på hull 7 UTEN å ha betalt acepott? Ryktet sier at den spontane jubelen ble raskt etterfulgt av et "NEEEEI". Acepotten går dermed utømt ut av mai med en pen saldo på 4263 kroner. Begynner å bli litt!

Alle resultat fra kveldens runde og Stormcup ellers finner du her.

Resultat i Metrix finner du her.

Påmelding til Stormcup #10 kan gjøres her når de ulike fasene åpner.